Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Rusya’daki bağlantılarına sormuştubunla burhancan ruslardan bilgi almıstı de mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rusya’daki bağlantılarına sormuştubunla burhancan ruslardan bilgi almıstı de mi
Net izlemedim o kadar bilmiyorum. Malı gormem lazimZakharyan iyi midir arsenalli
Ulan Bari hoşgeldin. Nerdesin sen
Dursun Özbek sonrası borçları sıfırlamış bir Galatasaray ile Erden Timur başkanlığında hedef müzedeki tek eksik kupa haline gelir ilk başlarda çeyrek finaller-yarı finaller hedeflenip sonunda da o kupa alınmalı.
10 sene içinde 1-2 avrupa kupası daha gelecek dedim ama kimse önemsemediSAMPIYONLAR LIGI SAMPIYONU GALATASARAY
offfffffff apulete bak ne yakisti beeer
Ne yaptın suçun neydikafa iznindeydik kral hoşbulduk
Güçlü bir Galatasaray ile neden olmasın kolay değil Real Madrid gibi Winnerlığımız iyi denk getirirsek alırız.SAMPIYONLAR LIGI SAMPIYONU GALATASARAY
offfffffff apulete bak ne yakisti beeer
Kerem varken di mariaya gerek yok demişti bir arkadaşım görüşmeyi kestim telden falan engelledim
Kerem varken di maria'ya gerek yok
Yusuf ne zaman inadından vazgeçir bence o zaman Okan hoca ondan büyük futbolcu yaratır antrenmanlarda görüyordur muhtemelen istemediği şeyler yapıyorsa hoca da düzelene kadar bence kızağa çekmekte haklı umarım buradan bir yıldız daha kazanırız.Ben Okan Buruk un kadro tercihlerinin ve forma adaletinin çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Yusuf da beğenmediği , gelişmesini beklediği yönler olduğunu düşünüyorum. Mesela çalımları riskli , geri gelmeleri istediği olmayabilir veya pas tercihleri de sayılabilir
Ben Okan Buruk un kadro tercihlerinin ve forma adaletinin çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Yusuf da beğenmediği , gelişmesini beklediği yönler olduğunu düşünüyorum. Mesela çalımları riskli , geri gelmeleri istediği olmayabilir veya pas tercihleri de sayılabilir