Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini ligden takımdan üstün görmeye devam ederse sonu iyiye gitmez. Burnu çok havada ama bi halt olmadığının farkında değil.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya hayır Mata olursun, Torreira olursun Muslera olursun kendini ligden yukarıda görürsün. Icardi'yi, Zaniolo'yu, Mertens'i falan saymıyorum. Ama Yusuf gereksiz yere bu triplere giriyor. Kanat desen kanat değil, forvet arkası ise asla değil. Hayırlısı bakalım umarım yaz kampında kendine gelir de kanatlarda biraz kendini gösterebilir. Ama Türk sayılmamaya devam edecek ve tüm büyük transfer bombaları ve duyumları onun oynayabileceği bölgeler için geçiyor.

Di Maria yada Dybala gelmez. Dybala'nın maaşı yükseltilir o bahsedilen paraya yada en kötü PL'ye gider Newcastle falan kaçrımaz.
Bilmiyorum vallahi ama Zaniolo için de Zakharyan için de yüksek miktarlarda transferler konuşuluyor. Gelip bizi şampiyon yapıp Haziran sonu yüksek bonservislere giderlerse ben şaşırmam. 3-4 aylık Zaniiolo ve Zakharyan sadece beni değil kimseyi şaşırtmaz gerçi.

Daha oyuncu alacağımızı düşünmüyorum bundan sonraki hamleler yaz transfer döneminde yapılır bence. Ross'u ve Yusuf'u kiralayalım yeterli bu iki oyuncuyu önümüzdeki sezon için hazırlamak lazım. Midtsjö şu aşamada iyi bir alternatif kalması son derece iyi olur bence.

Bu gidişle yaz transfer dönemi Ağustos ayında başlayacak.

Haluk Yürekli: "Zakharyan meselesi bugünün meselesi değil Galatasaray çok uzun zamandır temas halinde aşağı yukarı 1.5 aylık bir meseleymiş. Galatasaray Dinamo Moskova ile rakamda anlaşmış durumda şu an imza yok ama sözlü olarak bir noktaya gelmiş."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt