Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pierre-Emerick Aubameyang en sevdiğim oyunculardan biri. İçimden bir his Galatasaray'ın santraforu Aubameyang olacakmış gibi geliyor.

Hali hazırda piyasası var, yaşı çok genç, ciddi potansiyeli var, 8 oynuyor, 10 oynuyor, kanatlarda oyun kurucu olarak oynuyor.

E yani alma imkanımız var da almazsak dayağı hak etmişiz demektir.

Zakaryan transferinde fener devreye girip Erden abi bizi de satın al bitsin bu çile böyle yaşanmıyor demiş..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

fener'in devre arasi transferleri: bruma, samet, osterwer4fvgdgt

bizim transferler: kaan, adekugbe, zaniolo

Arsen Zakharyan ve Paulo Dybala mi

Yönetim çok ilginç ilerliyor. Önceden yapamadığımız doğru takviyeler yüzünden transfer döneminin bir umut için bitmemesini dilerdim. Şimdi "bitsede rahatlasak" diyorum.

Erden Timur transferde üst yetkili olduğu için müthiş iş bitiriyor.

Bu arada Zakharyan olursa orta sahaya Torrieira ayarında olmasa bile dinamizm katar. Midtsjø ve Oliveirada o dinamizm yok. Ekonomik durumumuz elverişliyse bu transfer cuk oturur.

Zekeriya bana biraz gedson fernandez stili izlenimi verdi, ama daha genç daha yetenekli ve bitirici.

Erden Timur başımızda olduğu müddet güvencim 100% tam 💛💖

Transfer dönemi resmi olarak buğün bitiyor ama sözlü olarak 5/3-23 uzadı diye yazıldı. Resmi bir açıklamayı bitime bu kadar yakın bir zamanda yapmak fiasko olur.

Bu arada hazırlık maçı ne zamana olur dersiniz. Antalya kampı gibi bekliyorum. Çok özledik vallaha Galatasaray izlemeyi...

120420181128009626733_2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt