- 26 Kasım 2012
- 185.520
- 258.000
- 5.998
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
neyin peşinde bu yavşaklar yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muz mu?Tutuyorum sen de bir şey tutmak istersen foto atabilirim
Yeri değilPeki seks
2007 dogumlularla oynuyo ama berat lus,mert efe batmaz ve efe gundaldan ötürü az sans buluyo olabilir
transfer taraftarları@Feramuz
Senin gibi mi muztransfer taraftarları
fm yahut fifa oynayabilirler
ne fm fifa oynayacak param ne vaktim varSenin gibi mi muz
Normal sartlarda evet ama savas diye de bir gercek var. Zaten bize sekme nedeni de bu. Bizim disimizda avrupadan kac ülke Rusya´ya para gönderebilir bilmiyorum. Yani senin dedigin senaryoda biz Rusya haric hic bir yere oyuncu satamazsak Rusya´ya gitmesi de bence makul olur.Gene kendini üstün görmeler başlamış. Daha bir şey göstermedik önce düzenli Avrupa başarısı lazım.
Bizde şu an 19 yaşında milli, ülkenin en potansiyellü oyuncusu olsa biz de Zenit'e falan gitmesini istemezdik bu da o misal.
Avrupa'ya oyuncu göndermelerinin zor olduğunun farkında değiller sadece.
Seneye Rus takımlarını Avrupa'ya alacaklarını düşünüyorlar muhtemelen.Normal sartlarda evet ama savas diye de bir gercek var. Zaten bize sekme nedeni de bu. Bizim disimizda avrupadan kac ülke Rusya´ya para gönderebilir bilmiyorum. Yani senin dedigin senaryoda biz Rusya haric hic bir yere oyuncu satamazsak Rusya´ya gitmesi de bence makul olur.
Olabilir de, sonucta para yollamak sadece futbol olayi degil. Hükümetler hala Rusya´ya para akisini acmazsalar Avrupa´ya gitmek der bir sey degistirmiyor.Seneye Rus takımlarını Avrupa'ya alacaklarını düşünüyorlar muhtemelen.