Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oranın Ali koçu heralde bu son dönemde Türkiye’den kaçtane futbolcu satışı yapıldı premier lig vs vs ayrıca Rusyanın en iyi takımını bizim lige koy orta sıraya oynar geçsin bu ayakları

Gene kendini üstün görmeler başlamış. Daha bir şey göstermedik önce düzenli Avrupa başarısı lazım.

Bizde şu an 19 yaşında milli, ülkenin en potansiyellü oyuncusu olsa biz de Zenit'e falan gitmesini istemezdik bu da o misal.

Avrupa'ya oyuncu göndermelerinin zor olduğunun farkında değiller sadece.

Gene kendini üstün görmeler başlamış. Daha bir şey göstermedik önce düzenli Avrupa başarısı lazım.

Bizde şu an 19 yaşında milli, ülkenin en potansiyellü oyuncusu olsa biz de Zenit'e falan gitmesini istemezdik bu da o misal.

Avrupa'ya oyuncu göndermelerinin zor olduğunun farkında değiller sadece.
Normal sartlarda evet ama savas diye de bir gercek var. Zaten bize sekme nedeni de bu. Bizim disimizda avrupadan kac ülke Rusya´ya para gönderebilir bilmiyorum. Yani senin dedigin senaryoda biz Rusya haric hic bir yere oyuncu satamazsak Rusya´ya gitmesi de bence makul olur.

Normal sartlarda evet ama savas diye de bir gercek var. Zaten bize sekme nedeni de bu. Bizim disimizda avrupadan kac ülke Rusya´ya para gönderebilir bilmiyorum. Yani senin dedigin senaryoda biz Rusya haric hic bir yere oyuncu satamazsak Rusya´ya gitmesi de bence makul olur.
Seneye Rus takımlarını Avrupa'ya alacaklarını düşünüyorlar muhtemelen.

1676737327625.webp

Antrenman fotolari az oldugu icin 2 gündür mertens,torreira,oliveira ve zanioloyu goremedim diyebilirim.ama ya kalabaliga karismislardi ya da salonda guclendirme calismalari yaptiklarini düşünmüştüm.fotodan zaniolonun salonda yükleme yaptığı ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt