Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Geçmiş olsunArsen Zakharyan’ın Menajeri Pavel Andreev: “Ne ben ne de oyuncum Galatasaray’ın ilgisi hakkında bir şey biliyoruz.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsunArsen Zakharyan’ın Menajeri Pavel Andreev: “Ne ben ne de oyuncum Galatasaray’ın ilgisi hakkında bir şey biliyoruz.”
Arsen Zakharyan’ın Menajeri Pavel Andreev: “Ne ben ne de oyuncum Galatasaray’ın ilgisi hakkında bir şey biliyoruz.”
Degerin altinda gitmesini de istemiyorlar iste. Bizim icin firsat tabiki, bakalim nolacak.Açıklamaların çoğu kulüp dışından kişiler, eski hocalar, eski oyuncular.
Mesele para değil, bizden daha büyük takıma gitmesini istiyorlar. Bizi iyi bir basamak olarak görenler de var tabii.
yakında öğrenirlerArsen Zakharyan’ın Menajeri Pavel Andreev: “Ne ben ne de oyuncum Galatasaray’ın ilgisi hakkında bir şey biliyoruz.”
Araştırmanızı öneririzArsen Zakharyan’ın Menajeri Pavel Andreev: “Ne ben ne de oyuncum Galatasaray’ın ilgisi hakkında bir şey biliyoruz.”
Reyiz iyi hoş diyorsun da19 yaşında 100 maçta 60 gol asisti olan adamı 23 yaşında A takımda düzenli oynayamayan Yunusla kıyaslamayı doğru bulmuyorum.
Arda Turan'ın şu an 19 yaşında olduğunu düşünelim, ben bizde kalsa daha iyi derdim.
Kuyruk acıları var herhaldeneyin peşinde bu yavşaklar yaw
Buna rus hatunlarla ilgili çok güzel bir yorum yapardimda ceza alırım renktaşBu rusların kendini dev aynasında görmesi de enteresan bir durum.
Scott Hall da WCW World Heavyweight Champion olarak gelsin mi öbür dünyadan?Zakharyan geldi, Patson Daka yolda, Dybala plase, Di Maria her an açıklanabilir.
Bizi izlemeye devam edin.
Kafası sağlamsa neden olmasın??Scott Hall da WCW World Heavyweight Champion olarak gelsin mi öbür dünyadan?
Arsen Zakharyan’ın Menajeri Pavel Andreev: “Ne ben ne de oyuncum Galatasaray’ın ilgisi hakkında bir şey biliyoruz.”
Sansürlü şekilde yaz, merak ettimBuna rus hatunlarla ilgili çok güzel bir yorum yapardimda ceza alırım renktaş![]()