Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada zakaryan için doğru yorum yapmak lazım. Sergio yerine düşünen arkadaşlar yanılıyor. Oynadığı mevki 8.5 gibi. 3 lu orta sahanın en ofansif parçası. Bizde oynayabileceği tek mevki Mertensin yeri. Hem ofansif yönde katkı sağlar hemde Mertens den iyi savunma katkisi verecegi için Sergionun biraz daha ofansa katkı vermesini sağlar. Yani 10 numaradan ziyade rakibin ortsahasini tamamen sahadan silme potansiyeline sahip 3 lu orta saha kurgusunun en uç parçası olur. Ama isini yaparken takım savunmasinada katkı vererek daha sağlam bir oyun oynamamızi sağlayabilir. Ha bu durumda Mertens kesilip daha farklı bir sisteme geçmek gerekecek. Buna hazirmiyiz bilmiyorum çünkü Mertensi şuanda kesmek zordur. Bana soracak olursanız Mertens i çok sevsemde 35 yaşında ve gelecek sezon suanki performansını bile veremeyeceğini düşünüyorum. Şuanda bile tecrübesi sayesinde sahada çok faydalı oluyo Mertens ancak halen bitiricilik ve daha önceden yaptığı işlerin bir kısmını yapamıyor fizik olarak geriye gitmeye başladığı için. Ne olur nasıl olur bilemiyorum ama Bence şimdiden seneye Mertens yerine birini bulursak iyi olur. Zakaryan bu iş için gayet uygun bir tercih. Mertens seneye Gomis gibi olmaya başlayabilir. Böyle olsun istemeyiz ama maalesef yıllar acımasız..

19 yaşında 100 maçta 60 gol asisti olan adamı 23 yaşında A takımda düzenli oynayamayan Yunusla kıyaslamayı doğru bulmuyorum.

Arda Turan'ın şu an 19 yaşında olduğunu düşünelim, ben bizde kalsa daha iyi derdim.
Reyiz iyi hoş diyorsun da
Rusya premier lig performansı 58 maç 12 gol 18 asist.
19 değil 20 yaşında.
Oynadığı maç ve dakika olarak tecrübesi evet fazla ama istatistik olarak baktığımızda o kadar da abartmalarına gerek olmadığını düşünüyorum.
Yunusun da total performansı 67 maç 10 gol 15 asist
Birde ben geçen seneki yunus özelinde örnek vermiştim aynı yunus 22 yaşındayken 22 olmayıp 20 olsa yine aynı tepkiyi verirdik.

Bahsetmek istediğim istatistikleriden wow atacak durum yok.
Üst klasman ligde öyle abartılacak bir performansı yok.

Arda turan örneğini de güzel verdin 09-10 arda turan bunlarda olsa tanrı diye tapacaklardı demek.

Genç geleceği az buçuk parlak oyuncu çokta gaza gelmesinler. Altı üstü rusyada oynadığı kadar performansı burada yapar lig özelinde de kolu bacağı kopmuş bir lig ile de bizim ligi bir zahmet kıyaslayıp büyüklük ölçmesinler aşağı yukarı aynı kalitede lig sahibiyiz.

Gerçi adamlar nasıl yokluktaysa çıkan her oyuncuya sarılır vaziyete gelmişler.

Bu rusların kendini dev aynasında görmesi de enteresan bir durum.

Zakharyan geldi, Patson Daka yolda, Dybala tamam, Di Maria her an açıklanabilir.

Bizi izlemeye devam edin.

CHALOV diye bi herif vardı cskada tunanın postu üzerine aklıma geldi gerçi o 21di ama statsleri fln iyiydi palıs almağa kalktı çok para diye almadı sonra herifi Bazele kiraya verdiler. tabi sırf statnen olmaz ama dikkatli olmakda da faide var.

Ben zakharyanın ülkesinde bu popülaritesinde arda güler hype almıyor değilim. Bu kadar herkesin konuşması vs direkt o hissiyatı veriyor.

Yeteneğine lafım yok 6-8+bonuslarla alınmasına da karşı değilim kalite çocuk ama daha uluslararası arenada ham olup doğmamış bir çocuğa don biçiliyor gibi.

Bu Zakharyan’ın çekincesi milletiyeti herhalde. Ulan İsrail’lisi de geldi,Amerikalısı da geldi hiç biri sorun yaşamadı. Benim gözümde İsrail ve Amerika denen ülkelerin Ermenistan’dan bir farkları yok. Ama spor dediğimiz başka bir olay. Siyaset üstü bir spor dalı. Milli takıma seçilmiş Ermeni sporcularımız var. Birisi de Garbis Zakaryan. Eski milli boksör yanlış bilmiyorsam. Daha çok örnek vardır illa ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt