Faruk Özkul
Büyük Kaptan
Bu samiyen haberde ciddi anlamda sorun var.zaniolo zaten istanbuldaydi.dun salonda yukleme yapti.bugun arabadan foto paylasinca istanbula geldi diyo.antrenmanda 3 saat once bitti
Ne alaka, story paylasmis. That's all.
Bu samiyen haberde ciddi anlamda sorun var.zaniolo zaten istanbuldaydi.dun salonda yukleme yapti.bugun arabadan foto paylasinca istanbula geldi diyo.antrenmanda 3 saat once bitti
Bende onu diyorum,iste ne alaka.zaniolo 3 gundur istanbulda buyuk ihtimalNe alaka, story paylasmis. That's all.
Büyük ihtimal takimla antremanlara katilacak.Bende onu diyorum,iste ne alaka.zaniolo 3 gundur istanbulda buyuk ihtimal
Belki zaten takımla calisti.ya da once bireysel çalisti,belki sonra takimla çalisti.foto olmadigi icin bisey diyemiyorum.oliveira,mertens ve torreirada 2 gündür fotolarda yok.en fazla 4 antrenman fotosu varBüyük ihtimal takimla antremanlara katilacak.
Neyse ne.Belki zaten takımla calisti.ya da once bireysel çalisti,belki sonra takimla çalisti.foto olmadigi icin bisey diyemiyorum.oliveira,mertens ve torreirada 2 gündür fotolarda yok.en fazla 4 antrenman fotosu var
Jk 3,75 öder bu transfere
Evet 4 tane antrenman fotosundan futbolcu gormek zor,iyi forumlar:red:Neyse ne.
Uff sergen ama konulara takiliyon ha.Evet 4 tane antrenman fotosundan futbolcu gormek zor,iyi forumlar:red:
Zakharyan en az mkhitaryan kalibresinde bir oyuncu olur gibi duruyor yaşına göre çok olgun bir oyuncu umarım alırız zarar etme ihtimalimiz yok bu çocukta
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takildigim bisey yok.sen yanlış anladin.samiyen hesabi twit atip silmis,bende onu yorumladim.adam yalan soyluyo diye.neyseUff sergen ama konulara takiliyon ha.
Nediyorsun bu duruma reis. Koca yürekli adam ikizleri ayirmamisoğulcanın rizede 6 maçı kalmışken fesh etmişti ama yarısı kadar ceza almıştı bu herifin de 10 maç fln alması lazım . tazminatı bilmiom 3.75 fln olmaz heral
Takildigim bisey yok.sen yanlış anladin.samiyen hesabi twit atip silmis,bende onu yorumladim.adam yalan soyluyo diye.neyse