Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.540
- 1.959
- 2.063
Geceriz. Yeter ki takimin yarisini satip, tekrar takim kurmayalim.şampiyon olabilirsek cl ön elemesini geçer miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geceriz. Yeter ki takimin yarisini satip, tekrar takim kurmayalim.şampiyon olabilirsek cl ön elemesini geçer miyiz
Hoş geldin Şahin Şarif
Uzaaraya ingilizce sıkıştırarak hava atayım dedim
Dandik takımlarla mı eşleseceğiz babalarla mı? 90lar döneminde CL ön elemelerini hatırlıyorum ben Beggen Sion falan geliyordu.şampiyon olabilirsek cl ön elemesini geçer miyiz
Niyeerden timurda yarın antalyaya geçiyor galiba
barış hallederbu arada saka maka cl onelemesina forvetsiz cikacagiz icardi ile anlasamazsak veyahut bir forvet almazsak
abi nisan sonu gibi sampiyonluk ateşi yanarsa bence marcus thuramla görüşmeler olmalıbu arada saka maka cl onelemesina forvetsiz cikacagiz icardi ile anlasamazsak veyahut bir forvet almazsak
Renktaş bence ilk Icardi olmalı bundan sonra para gömeceğimiz adam. Aşı tutmuş bağ kurulmuş tribünle. Adam desen ligde psikolojik üstunlük golcünün hası.bu arada saka maka cl onelemesina forvetsiz cikacagiz icardi ile anlasamazsak veyahut bir forvet almazsak
takım için,belki transfer için
doğru ya biz de antalyaya gidiyoruz, hazır ordayken yan otelden çekelim hemen zakaryanıtakım için,belki transfer için
barış halleder
abi nisan sonu gibi sampiyonluk ateşi yanarsa bence marcus thuramla görüşmeler olmalı
abi nisan sonu gibi sampiyonluk ateşi yanarsa bence marcus thuramla görüşmeler olmalı
haaland daha iyi sanki sergi
dalgami gecion benimlr![]()
Mehmet yıldız geldi aklıma benimde balili deyince.Aklima Pini Balili geldi yok yere
Kral futbolcuydu