Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.540
- 1.959
- 2.063
Zakharyan'in sutlarini biraz Hagi'ye benzettim. Cok bombeli vuruyor. Saniyorsun ki top ustten auta gidecek, birden top inise geciyor. Cok oyuncu boyle vurus yapamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş bence ilk Icardi olmalı bundan sonra para gömeceğimiz adam. Aşı tutmuş bağ kurulmuş tribünle. Adam desen ligde psikolojik üstunlük golcünün hası.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
aynendoğru ya biz de antalyaya gidiyoruz, hazır ordayken yan otelden çekelim hemen zakaryanı
Samimî geldi nedense bu haber
derdimTersini yazmis olsa, kolpacilara inanmayalim dermiydin Serg?
Kessinler seslerini eger oyle bir sey varsa. Futbolun milliyeti olmaz. Onlar da kaliteli oyuncu yetistirsin, onu da transfer edelim.Kadir ve Rodop diyor ki ben başka transfer beklemiyorum. Transferin (zakaryan) gerceklesme olasılığı hiç yüksek değil.
Kadir diyorki Azeri taraftarlarımız Zakaryani istemiyor.
Ya hu öyle de araları bozuk işte sen bugün Ermenistan’a git bakalım senin de olanlarla alakalı bir suçun yok ama bak bakalım nasıl bakıyorlar sana Türk’üm dersen. Bende diyorum zaten futbola siyaset karışmamalı.zakharyanın etnik kökeninden normal bir azerinin rahatsız olmaması gerekir zaten, zira olanlarla çocuğun herhangi bir ilgisi yok. kimse doğduğu ırkı kendisi belirlemiyor sonuçta
Çok daha zorunu Sabri reis atmıştı
Hallederim evelahlahbarış halleder
zakharyan antalya'da biz de hazırlık maçı için orda olacağız![]()
Icardi olmazsa seneye planımız Richarlison’muş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi