Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk hiç evelemeden/gevelemeden topu en doğru yere göndermiş. Oyun görüşü baya yüksek görünüyor. Tabi daha önce hiç izlemedim ama bahsedildiği gibi 8'e daha yatkın gibi orta sahadan oyunu yönlendiriyor.

Zakaryanla YouTube de çok video var. En çok bilgi vereni bu video oldu. Acayip bir pasorlugu var.

Ayoub El Kaabi'nın yeni takımı belli oldu​

Konyaspor Hatayspor forması giyen Ayoub El Kaabi ile her konuda anlaştı. Faslı golcünün transferi kısa süre içinde açıklanacak.​

bülent ersoyun vıdı vıdı yedin beni diye bi şarkısı var.arada zurna çalıyo,serkan şafak olabilir çalan.

Solbakken bekliyorduk Roma'ya gitti. Birazdan başlayacak maça 11'de başlıyor. Roma'nın gözbebeği Zaniolo bize geldi. Hayat garip.

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Grimaldo
Torreira R. Sanches
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi
Şu kadro çok iyi be sanches yerine zakharyanda olur ve abdulkerim yerine bitane lider tecrübeli stoper olsa süper olur. Grimaldo iyi bir bek tam bizlij

Sözleşmesi bitecek olan Bamba'yı alabilsek iyi olur yeni sezon için. Şimdiden ön anlaşma yapmak lazım.

Bugün PSG'ye attığı golü bizim kanat oyuncuları atamaz.
Alırız/Alamayız orasını bilemeyiz tabi ama şu anki yönetim vizyonunda en azından farkındadırlar. Mümkünse de getirirler diyebiliyoruz.

Sene başı hamleleri Torreira/Oliveira/Mertens/Icardi bence Dubois'da sayabiliriz bir mesaj verdi. Erden Timur yönetim olarak yaz dönemi geldik, transfere hiç ön hazırlık yapamadan katıldık diye çok söyledi.

Bu nedenle şimdiden bu tip bonservisi olmayan önemli oyuncularla kesin ön görüşme yapılıyordur.

Sözleşmesi bitecek olan Bamba'yı alabilsek iyi olur yeni sezon için. Şimdiden ön anlaşma yapmak lazım.

Bugün PSG'ye attığı golü bizim kanat oyuncuları atamaz.
35 yıllık cimbomluyum ben hatırlamıyorum sezon bitmeden transfer sezonu sonu gelmeden oyuncu ile anlaşıp seneye bizde diyebildiğimiz dış transfer varsa hatırlatın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt