Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.158
- 48.682
- 4.843
iyi bir oyuncuya benziyorİsmi bizimle anılan Di Maria bu akşam gol atmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi bir oyuncuya benziyorİsmi bizimle anılan Di Maria bu akşam gol atmış.
k3ndisi zaten ''beni gulduren erkeklerden hoslanirim'' dememis miydi?
Çocuk hiç evelemeden/gevelemeden topu en doğru yere göndermiş. Oyun görüşü baya yüksek görünüyor. Tabi daha önce hiç izlemedim ama bahsedildiği gibi 8'e daha yatkın gibi orta sahadan oyunu yönlendiriyor.
Aynen oyun stilini gösteren bir video olmuş, ben birkaç bakmıştım genelde birkaç gol ve asisti vardı.Zakaryanla YouTube de çok video var. En çok bilgi vereni bu video oldu. Acayip bir pasorlugu var.
Ana haber spikeri mübarekİsmi bizimle anılan Di Maria bu akşam gol atmış.
İcardi'yle çok iyi anlaşır. Çok gol attırır.Aynen oyun stilini gösteren bir video olmuş, ben birkaç bakmıştım genelde birkaç gol ve asisti vardı.
Senin attığın videoda en az 5 asistini yemişler.
Abi yine Rusya'da oynayan ermeni orta saha spertsyanla da ilgileniyoruz.Mkhitaryani da alip Ermeni ordusu kuralim
Alırız/Alamayız orasını bilemeyiz tabi ama şu anki yönetim vizyonunda en azından farkındadırlar. Mümkünse de getirirler diyebiliyoruz.Sözleşmesi bitecek olan Bamba'yı alabilsek iyi olur yeni sezon için. Şimdiden ön anlaşma yapmak lazım.
Bugün PSG'ye attığı golü bizim kanat oyuncuları atamaz.
35 yıllık cimbomluyum ben hatırlamıyorum sezon bitmeden transfer sezonu sonu gelmeden oyuncu ile anlaşıp seneye bizde diyebildiğimiz dış transfer varsa hatırlatın lütfenSözleşmesi bitecek olan Bamba'yı alabilsek iyi olur yeni sezon için. Şimdiden ön anlaşma yapmak lazım.
Bugün PSG'ye attığı golü bizim kanat oyuncuları atamaz.