- 23 Ocak 2019
- 22.175
- 28.655
- 2.183
Aynen, problemli bir toplulukbu roma taraftarı kendini çok begenmiş,şehrin güzelliğinden mi bunların gotu kalkık?roma imparatorlugu da yok artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, problemli bir toplulukbu roma taraftarı kendini çok begenmiş,şehrin güzelliğinden mi bunların gotu kalkık?roma imparatorlugu da yok artık
Ne oldu yine üzerine oyunlar mı oynanıyorInstagramdan yazan delikanlı arkadaş öyle feyk hesapla hakaret etmek adamlığa sığmaz. Delikanlı ol da kimsen çık karşıma.
Forumdan biri hakaret etti fake hesabıyla bakalım delikanlı mı yoksa ötleğin teki mi göreceğiz.Ne oldu yine üzerine oyunlar mı oynanıyor
olay ciddiymiş.ben normal bi durum sandım.kim olakiForumdan biri hakaret etti fake hesabıyla bakalım delikanlı mı yoksa ötleğin teki mi göreceğiz.
Kim olduğunu bilmiyorum ama delikanlı olmadığı ortada.olay ciddiymiş.ben normal bi durum sandım.kim olaki
senin burda geyik muhabbetine yaptıgın bişeyi ciddiye almamalılar,özür dilesin her kimseKim olduğunu bilmiyorum ama delikanlı olmadığı ortada.
Kim olduğunu bilmiyorum ama delikanlı olmadığı ortada.
Kesinlikle uğraşmaya değmez boş insanın yapacağı şeyler bunlar fake hesapları hiç kabul etmeyin.Kim olduğunu bilmiyorum ama delikanlı olmadığı ortada.
Burada yaptığımız geyiği ciddiye mi almış boş insan çok gerçekten engelle geç ahbap.Forumdan biri hakaret etti fake hesabıyla bakalım delikanlı mı yoksa ötleğin teki mi göreceğiz.
Öyle yaptım zaten neyse sabah iş var. Cümleten iyi geceler.Burada yaptığımız geyiği ciddiye mi almış boş insan çok gerçekten engelle geç ahbap.
Dembele gelsin istemez misin, ismi de geçmiyor hiçmoise kean gol atmış.bende marcus thuramın gelmyeceğini biliyorum ama moise kean gelse bari
İcardiyi sagsalim bir alalım da sağa sola para saçıp duruyoruz cidden İcardi mevzusu beni germeye başladıLukaku düşüşte Icardi'nin yedeği yapalım.