Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivas köylerinde ailesi katledilen ve bu yüzden istanbula yerleşen ermeni tanıdıklarım var.herkes acı çekti,geçmiş geçmişte kaldı

Bizim köyün yarısı ermeniymis eskiden şimdi kaldılar mi hiç bilmiyorum
malatya,sivas,erzincan hep ermeniydi.bizim köyün adı ermenice.babam sivaslı benim,annem trabzonlu.ermeni müzisyen arto tunca sor,nerelisin diye?biz sivaslıyız der.ülkemizi çogu sever,iyi insanlar

Geçen sene Morutan, Cicaldau, Mohamed ile kurulan kadroya gelecek sponsorluklarla Mertens, Oliveira, Torreira, Zaniolo, Icardi vs bunlarla kulübe gelecek sponsorluklar arasında çok büyük farklar olacak hem şampiyon olursak hem de CL gruplarına kalırsak acayip rakamlarda sadece stadyum isim hakkı antlaşması bile imzalayabiliriz. Burada sürdürülebilir bir yapı için tek kritik nokta maaş sınırını 40 m euro ve üzerine çıkarmamak olur en son Zaniolo transferinden önce maaş bütçesi geçen seneye çok yakındı 30 m euro civarında olduğu konuşuyordu bir de Icardi bonservis alırsak onunda maaş yansıması olacak 40 m euro civarına çıkar ki bence kabul edilebilir sınırlarda olacaktır.

Cago cyp ve Fatih hct yukselisteki duyumcular. Sami Yen Haber ise dunyanin en iyi sallayan herifi her yeri takip edip en mantikli sekilde salliyor. Bir de ReactShift var.

Seviye baya yukseldi eskiden Askin Ates falan vardi.

Zakeryan'a gerek yok bu çocuk bizim takımda 11 oynayamaz, gelişemez.
Yurt dışına satamayiz da pasaportundan dolayı.
19 yaşında satamayacağın bir oyuncuyu almak pek akıllıca değil

Zakeryan'a gerek yok bu çocuk bizim takımda 11 oynayamaz, gelişemez.
Yurt dışına satamayiz da pasaportundan dolayı.
19 yaşında satamayacağın bir oyuncuyu almak pek akıllıca değil
Kimse almazsa kalır başarılar kazanır kendi Kevin De Bruyne'mizi üretirsek zaten almasınlar.

Adamin adi nasil soyleniyor diyenler icin (8.59):

Ayrica bu roportajda Chelsea transferini de konusuyorlar umarim olur diyor. Fakat kulubume para kazandirmadan gitmem ve loophole kullanip kacmam (pasaport degistirip kacabiliyormus serbest kalmak suretiyle) Dinamo da para kazansin isterim diyor.

Chelsea isi olmasa yine Avrupa isterim Zenit'e gitmem de diyor. Baska detaylara da girmis.

Su roportajlarda da ilginc seyler var ozellikle kulup televizyonununki (ilki) baya eglenceli:

Son olarak bu cocuk Rusya'da acayip unlu ve populer. Arda Guler'in oynayip ligin altini ustune getirdigi versiyonu gibi dusunun. Herkes tarafindan acayip seviliyor ve uzun suredir cikmis (muhtemelen Arshavin'den beri) en iyi oyuncu gozuyle bakiliyor.

Cok asiri olumluyum artik ben de bu transfere.

Ayrica bu roportajda Chelsea transferini de konusuyorlar umarim olur diyor. Fakat kulubume para kazandirmadan gitmem ve loophole kullanip kacmam (pasaport degistirip kacabiliyormus serbest kalmak suretiyle) Dinamo da para kazansin isterim diyor.

Chelsea isi olmasa yine Avrupa isterim Zenit'e gitmem de diyor. Baska detaylara da girmis.

Su roportajlarda da ilginc seyler var ozellikle kulup televizyonununki (ilki) baya eglenceli:

Son olarak bu cocuk Rusya'da acayip unlu ve populer. Arda Guler'in oynayip ligin altini ustune getirdigi versiyonu gibi dusunun. Herkes tarafindan acayip seviliyor ve uzun suredir cikmis (muhtemelen Arshavin'den beri) en iyi oyuncu gozuyle bakiliyor.

böyle konularda fazla iyisin.detayları çok iyi yakalıyosun,iyi bilgilisin.tebrik ederim.roma taraftarı da dediğin kadar köpekmiş

böyle konularda fazla iyisin.detayları çok iyi yakalıyosun,iyi bilgilisin.tebrik ederim.roma taraftarı da dediğin kadar köpekmiş
Tsk ederim Sergen haftasonu duyum dusunce 6 saat video izleyip forum okuyorum cevire cevire. Cimbom zehri vucuda zerk etmis bir defa yapacak bir sey yok normal yasantiyi bir kenara koydum. Gerci soylemesi ayiptir bugun iskender yedim bayadir yemek istiyodum iyi oldu. Verimli bir gundu.

sarisin kadina tutyldum bu ne beeer

Oyuncu bence kesin gelmek ister, kadroya baksa yeter, sonuçta çok büyük oyuncular var, mertens icardi mata Sergio gibi adamlarla oynamak o yaşta bir topçu için büyük sans

Tsk ederim Sergen haftasonu duyum dusunce 6 saat video izleyip forum okuyorum cevire cevire. Cimbom zehri vucuda zerk etmis bir defa yapacak bir sey yok normal yasantiyi bir kenara koydum. Gerci soylemesi ayiptir bugun iskender yedim bayadir yemek istiyodum iyi oldu. Verimli bir gundu.
iskenderle,beyti kebabı bana dokunuyo.yiyemiyorum.normal et döner-soğan severim.bi de adana dürüm işte

sarisin kadina tutyldum bu ne beeer
Ben de oburunu cok sevdim eski artistik patinaj dunya sampiyonuymus tatli bir hanfendi.

Bu arada eski sayfalarda enternasyonel vizyonuna ihanet ettigini gordum uzuldum acikcasi.

He bi de biz istiyoruz diye tassak gectikleri Depay Atletico'nun sezonunu kurtardi resmen adamlar CL'ye bile gidemeyeceklerdi. Simdi bize gulenler sus pus oldu ama. O herif soldaki eksik parcaydi.
Oyuncu bence kesin gelmek ister, kadroya baksa yeter, sonuçta çok büyük oyuncular var, mertens icardi mata Sergio gibi adamlarla oynamak o yaşta bir topçu için büyük sans
Siyasi dedikodularin esasi yoksa gelmek istememesi gibi bir durum olamayacagi acik zaten. Yalniz kulubunu zora dusurmez kacip gitmek icin orasi net yani kulubunu ikna etmezsek sorun cikaracak bir tip degil oyle olmasi avantaj bu arada bence saglam duzgun sadik bir karakter iste. Bence bizim olayi cok istiyordur cunku Rusya'nin dislanmasi ne kadar surecek belirsizligini koruyorken kariyeri eriyip gitsin istemez kesinlikle.

Bu arada bir donem bize de yazilan Szymanski ile beraber oynamislar Dinamo'da gecen sezon ve muthis bir ikili olmuslar. Dinamo cift on numrayla 4-3-3 oynamis yani bir nevi ama Arsen saga da gecmis ara sira. Sampiyonlugu son haftalarda kacirmislar ki Dinamo bayadir kel alaka bir kulupmus bundan evvel.

Bu seneki dususunun sebepleri bence daha cok takimin Szymanski gibi kilit yabanci oyunculari kaybetmesi ve kendisinin Chelsea transferinin siyasi sebeplerle yatmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt