- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
sivas köylerinde ailesi katledilen ve bu yüzden istanbula yerleşen ermeni tanıdıklarım var.herkes acı çekti,geçmiş geçmişte kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim tek bir şey varsa günümüz dünyasında hangi devlet başkanı varsa kendine düşman yaratan o ülkede işler iyi gitmiyordur, savaş ve soğuk savaş günümüzde ancak bundan payesi olanlar için varolan bir şeyFazla kaşımaya gerek yok. Sonuçta Karabağ tekrardan alindi ve Azerbaycan'nin kontrolunde.
Bizim köyün yarısı ermeniymis eskiden şimdi kaldılar mi hiç bilmiyorumsivas köylerinde ailesi katledilen ve bu yüzden istanbula yerleşen ermeni tanıdıklarım var.herkes acı çekti,geçmiş geçmişte kaldı
malatya,sivas,erzincan hep ermeniydi.bizim köyün adı ermenice.babam sivaslı benim,annem trabzonlu.ermeni müzisyen arto tunca sor,nerelisin diye?biz sivaslıyız der.ülkemizi çogu sever,iyi insanlarBizim köyün yarısı ermeniymis eskiden şimdi kaldılar mi hiç bilmiyorum
Kimse almazsa kalır başarılar kazanır kendi Kevin De Bruyne'mizi üretirsek zaten almasınlar.Zakeryan'a gerek yok bu çocuk bizim takımda 11 oynayamaz, gelişemez.
Yurt dışına satamayiz da pasaportundan dolayı.
19 yaşında satamayacağın bir oyuncuyu almak pek akıllıca değil
Rus oyuncu almıyor değiller rusyadan oyuncu alamıyorlarZakeryan'a gerek yok bu çocuk bizim takımda 11 oynayamaz, gelişemez.
Yurt dışına satamayiz da pasaportundan dolayı.
19 yaşında satamayacağın bir oyuncuyu almak pek akıllıca değil
Adamin adi nasil soyleniyor diyenler icin (8.59):
Ayrica bu roportajda Chelsea transferini de konusuyorlar umarim olur diyor. Fakat kulubume para kazandirmadan gitmem ve loophole kullanip kacmam (pasaport degistirip kacabiliyormus serbest kalmak suretiyle) Dinamo da para kazansin isterim diyor.
Chelsea isi olmasa yine Avrupa isterim Zenit'e gitmem de diyor. Baska detaylara da girmis.
Su roportajlarda da ilginc seyler var ozellikle kulup televizyonununki (ilki) baya eglenceli:
Son olarak bu cocuk Rusya'da acayip unlu ve populer. Arda Guler'in oynayip ligin altini ustune getirdigi versiyonu gibi dusunun. Herkes tarafindan acayip seviliyor ve uzun suredir cikmis (muhtemelen Arshavin'den beri) en iyi oyuncu gozuyle bakiliyor.
Cok asiri olumluyum artik ben de bu transfere.
Tsk ederim Sergen haftasonu duyum dusunce 6 saat video izleyip forum okuyorum cevire cevire. Cimbom zehri vucuda zerk etmis bir defa yapacak bir sey yok normal yasantiyi bir kenara koydum. Gerci soylemesi ayiptir bugun iskender yedim bayadir yemek istiyodum iyi oldu. Verimli bir gundu.böyle konularda fazla iyisin.detayları çok iyi yakalıyosun,iyi bilgilisin.tebrik ederim.roma taraftarı da dediğin kadar köpekmiş
Ayrica bu roportajda Chelsea transferini de konusuyorlar umarim olur diyor. Fakat kulubume para kazandirmadan gitmem ve loophole kullanip kacmam (pasaport degistirip kacabiliyormus serbest kalmak suretiyle) Dinamo da para kazansin isterim diyor.
Chelsea isi olmasa yine Avrupa isterim Zenit'e gitmem de diyor. Baska detaylara da girmis.
Su roportajlarda da ilginc seyler var ozellikle kulup televizyonununki (ilki) baya eglenceli:
Son olarak bu cocuk Rusya'da acayip unlu ve populer. Arda Guler'in oynayip ligin altini ustune getirdigi versiyonu gibi dusunun. Herkes tarafindan acayip seviliyor ve uzun suredir cikmis (muhtemelen Arshavin'den beri) en iyi oyuncu gozuyle bakiliyor.
iskenderle,beyti kebabı bana dokunuyo.yiyemiyorum.normal et döner-soğan severim.bi de adana dürüm işteTsk ederim Sergen haftasonu duyum dusunce 6 saat video izleyip forum okuyorum cevire cevire. Cimbom zehri vucuda zerk etmis bir defa yapacak bir sey yok normal yasantiyi bir kenara koydum. Gerci soylemesi ayiptir bugun iskender yedim bayadir yemek istiyodum iyi oldu. Verimli bir gundu.
Zaniolo gelirken tereddüt etmemiş çok konuşmaya gerek yokOyuncu bence kesin gelmek ister, kadroya baksa yeter, sonuçta çok büyük oyuncular var, mertens icardi mata Sergio gibi adamlarla oynamak o yaşta bir topçu için büyük sans
Ben de oburunu cok sevdim eski artistik patinaj dunya sampiyonuymus tatli bir hanfendi.sarisin kadina tutyldum bu ne beeer
Siyasi dedikodularin esasi yoksa gelmek istememesi gibi bir durum olamayacagi acik zaten. Yalniz kulubunu zora dusurmez kacip gitmek icin orasi net yani kulubunu ikna etmezsek sorun cikaracak bir tip degil oyle olmasi avantaj bu arada bence saglam duzgun sadik bir karakter iste. Bence bizim olayi cok istiyordur cunku Rusya'nin dislanmasi ne kadar surecek belirsizligini koruyorken kariyeri eriyip gitsin istemez kesinlikle.Oyuncu bence kesin gelmek ister, kadroya baksa yeter, sonuçta çok büyük oyuncular var, mertens icardi mata Sergio gibi adamlarla oynamak o yaşta bir topçu için büyük sans