Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de oburunu cok sevdim eski artistik patinaj dunya sampiyonuymus tatli bir hanfendi.

Bu arada eski sayfalarda enternasyonel vizyonuna ihanet ettigini gordum uzuldum acikcasi.

He bi de biz istiyoruz diye tassak gectikleri Depay Atletico'nun sezonunu kurtardi resmen adamlar CL'ye bile gidemeyeceklerdi. Simdi bize gulenler sus pus oldu ama. O herif soldaki eksik parcaydi.

Siyasi dedikodularin esasi yoksa gelmek istememesi gibi bir durum olamayacagi acik zaten. Yalniz kulubunu zora dusurmez kacip gitmek icin orasi net yani kulubunu ikna etmezsek sorun cikaracak bir tip degil oyle olmasi avantaj bu arada bence saglam duzgun sadik bir karakter iste. Bence bizim olayi cok istiyordur cunku Rusya'nin dislanmasi ne kadar surecek belirsizligini koruyorken kariyeri eriyip gitsin istemez kesinlikle.

bizim yönetim nasıl yapıyor nasıl hallediyor bilmiyorum da transferde oyuncunun karakteri, aile hayatı, profesyonelliği falan bayağı dikkate alınıyor. Gelen oyuncuların hepsi ciddi büyük karakter sahibi adamlar. bu olayına bayılıyorum bizim yönetimin.

İcardi biraz istisnaydı Wanda ile yaşadığı sorunlar dolayısıyla ama çatır çatır işini yapıyor adam, kendini buldu bizde.

zakharyan umarım biter

bizim yönetim nasıl yapıyor nasıl hallediyor bilmiyorum da transferde oyuncunun karakteri, aile hayatı, profesyonelliği falan bayağı dikkate alınıyor. Gelen oyuncuların hepsi ciddi büyük karakter sahibi adamlar. bu olayına bayılıyorum bizim yönetimin.

İcardi biraz istisnaydı Wanda ile yaşadığı sorunlar dolayısıyla ama çatır çatır işini yapıyor adam, kendini buldu bizde.

zakharyan umarım biter
Erden Timur yaz aylarında bu karakter mevzusuyla ilgili bir şeyler söylemişti. Winner karakterli futbolcular istiyoruz, derdi paradan öte şampiyonluk olacak isimler istiyoruz demişti. Icardi nasıl olur falan dedik, uzaktan baktığımızda aşk hayatından ötürü problemli falan diyorduk ama adam çocuklarına düşkün, işine saygısı olan birisiymiş. Her şeyi planlamış, adım adım ilerleyen bir yönetim ve teknik ekibe sahibiz. 🧿

zakharyan umarım biter
Ya bence bu biraz tiras bir muhabbet. Icardi dunya futbolundaki en mimli heriflerden biriydi. Zaniolo keza benzer bir surecten gecti. Onun disinda bence esas guzel olan silik tiplerden atesli tiplere gecmemiz. Sinen topculardan bikmis usanmistik.

Zaharyan gercekten cok yetenekli olmasina ragmen genc yasta bu yetenegin getirdigi ilgiyle sapitmamis populerligi guzel tasiyan bir cocuga benziyor. Kendisini yetistiren kulube sadik oyun icinde vucut dili pozitif. Cok lider karakterli birine benzemiyor ama herkesin oyle olmasina gerek de yok zaten.

Roportajlardan birinde idolum Ronaldo diyor en onemli seyin calismak oldugunu falan anlatiyor. Eger bosuna yapmiyorsa bu muhabbeti ideal sporcu karakteri budur zaten gozumde.

Geçen sene Morutan, Cicaldau, Mohamed ile kurulan kadroya gelecek sponsorluklarla Mertens, Oliveira, Torreira, Zaniolo, Icardi vs bunlarla kulübe gelecek sponsorluklar arasında çok büyük farklar olacak hem şampiyon olursak hem de CL gruplarına kalırsak acayip rakamlarda sadece stadyum isim hakkı antlaşması bile imzalayabiliriz. Burada sürdürülebilir bir yapı için tek kritik nokta maaş sınırını 40 m euro ve üzerine çıkarmamak olur en son Zaniolo transferinden önce maaş bütçesi geçen seneye çok yakındı 30 m euro civarında olduğu konuşuyordu bir de Icardi bonservis alırsak onunda maaş yansıması olacak 40 m euro civarına çıkar ki bence kabul edilebilir sınırlarda olacaktır.
Transfer dönemi biterken elimizde 5 tane 30 yas ve üzeri oyuncu vardi.
Bunlardan Mata, Gomis ve Aanholt seneye olmayacak.
Muslera ve Mertens'in yanina bir tecrübeli oyuncu daha alinma ihtimali Icardi'nin kalmasina ve alacagi ücrete bagli bence.

Mertens 2.9
Zaniolo 2.75
Torreira 2.75
Oliveira 2.75
Muslera 2.5
Dubois 1.8
Rashica 1.5 (Bonservisi alinmayabilir)

net aliyor.

Erden Timur yaz aylarında bu karakter mevzusuyla ilgili bir şeyler söylemişti. Winner karakterli futbolcular istiyoruz, derdi paradan öte şampiyonluk olacak isimler istiyoruz demişti. Icardi nasıl olur falan dedik, uzaktan baktığımızda aşk hayatından ötürü problemli falan diyorduk ama adam çocuklarına düşkün, işine saygısı olan birisiymiş. Her şeyi planlamış, adım adım ilerleyen bir yönetim ve teknik ekibe sahibiz. 🧿

harika çalışıyorlar valla başımızdan eksik olmasınlar

eğer satılırlarsa boey-nelson-mustafa muhammed-cicaldau-morutan-zaniolo-zacharyan(gelirse) 85-90 milyon euro gibi bir gelir elde edebiliriz bu parayla potansiyeli yüksek gençler alıp yola devam ederiz yok satılmazlarsa da sorun yok bu potansiyelli adamlarla seneye de ligi domine ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt