- 11 Haziran 2015
- 39.324
- 27.700
- 2.083
Ben de oburunu cok sevdim eski artistik patinaj dunya sampiyonuymus tatli bir hanfendi.
Bu arada eski sayfalarda enternasyonel vizyonuna ihanet ettigini gordum uzuldum acikcasi.
He bi de biz istiyoruz diye tassak gectikleri Depay Atletico'nun sezonunu kurtardi resmen adamlar CL'ye bile gidemeyeceklerdi. Simdi bize gulenler sus pus oldu ama. O herif soldaki eksik parcaydi.
Siyasi dedikodularin esasi yoksa gelmek istememesi gibi bir durum olamayacagi acik zaten. Yalniz kulubunu zora dusurmez kacip gitmek icin orasi net yani kulubunu ikna etmezsek sorun cikaracak bir tip degil oyle olmasi avantaj bu arada bence saglam duzgun sadik bir karakter iste. Bence bizim olayi cok istiyordur cunku Rusya'nin dislanmasi ne kadar surecek belirsizligini koruyorken kariyeri eriyip gitsin istemez kesinlikle.
bizim yönetim nasıl yapıyor nasıl hallediyor bilmiyorum da transferde oyuncunun karakteri, aile hayatı, profesyonelliği falan bayağı dikkate alınıyor. Gelen oyuncuların hepsi ciddi büyük karakter sahibi adamlar. bu olayına bayılıyorum bizim yönetimin.
İcardi biraz istisnaydı Wanda ile yaşadığı sorunlar dolayısıyla ama çatır çatır işini yapıyor adam, kendini buldu bizde.
zakharyan umarım biter