Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.910
- 23.436
- 1.698
Baldanzi roma aldi dimi10m aBaldanzi ve Reyna daha ucuzken Blas gibi ne işe yarayacağı belirsiz bir herife €15-20m bağlanmasına benden pas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baldanzi roma aldi dimi10m aBaldanzi ve Reyna daha ucuzken Blas gibi ne işe yarayacağı belirsiz bir herife €15-20m bağlanmasına benden pas
Aynı şeyi hissediyorum. 1.5 sene sonra kurtulmaya çalışırız gibiAssignon bana ümit vermiyor pek. Hele bu sene gelip hemen güvenilir bir bek olması ihtimali hepten düşük geliyor. O gelirse birkaç maç sonra yine Kaan falan oynar muhtemelen.
Bekte yaşa takılanlar derneği kurmak lazım rtş.Bekte yaşa takılmak gerek. Üç kuruşa almıyorsun son kontratı olacak adamları
Aaaaaaaa yok ya ilk defa duydum.
Bu Assignon sağ açık falan olmasın. Rakamlara göre defansta hiç yok herif.
3-5-2 sağında oynamış bol bol. Ondan öyle.Bu Assignon sağ açık falan olmasın. Rakamlara göre defansta hiç yok herif.
weeewoooo
Aaaaaaaa yok ya ilk defa duydum yani Assignon + Clauss isimleri geçerken Zeki'yi sola alırız diye düşünüyordum.
Hiç şüphesiz ki en kötüsünü alıp getiririz.Şu döndüğümüz isimlere bak ya ortada 3-4 tane adam var hepsi birbirinden kötü acaba hangisi en az kötü diye onu seçmeye çalışıyoruz
Baldanzi 10+5 milyona gitmiş sanırım. Reyna ise gidiş şartları bize uymaz opsiyon koymadan kiralayıp 1 yıl sözleşmesini uzatmışlar.
Baldanzi kiralık opsiyonlu bir deBaldanzi roma aldi dimi10m a
weeewoooo
weeeewooooo
weeewooooooo
wiiiiwooooo
Reyna kime gittiBaldanzi kiralık opsiyonlu bir de
Reyna da gayet uyardı bence, 6 ay için €1m cüzi bir bedel. Burada kafasını çelip yazın alabilirdik