Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter abi artık bek alacağız lafını duymak istemiyorum direk bekin ta kendisini istiyorum.
Umut Işık

Bu arada transferlerden bağımsız Barış'ın bek olarak baya bir süre alacağını düşünüyorum hala. Boey'in 1v1 savunması olmasa da Boey gibi ikili mücadele canavarı olduğu için bol bol bek olarak kullanacaktır hoca.
Sol bek Barış devam etsin böyle içe doğru gösterip bir anda sol çizgiden dikine son sürat bindirmesine bayılıyorum. Zaten sol tarafta oynarken defansif olarakta kademeye daha iyi girebiliyor.

Daha önce de söyledim; Assignon Rennes'de sadece bu sezon bir süre 11 çıkıp, onda da formayı kaybetmiş. Daha önceki sezonlarda da hiç öyle düzenli 11 tecrübesi zaten yok. 2. ligde falan bile öyle bir ilk 11 tecrübesi yok. 23 yaşına kadar tüm kariyeri bundan ibaret. Neye göre bu kadar ümit besleniyor cidden anlamıyorum ben. Videolarda 2 güzel hareket mi gördünüz yine nedir?

Boey geldiğinde oradan asıl Soppy alınacaktı daha yetenekli oyuncuydu yorumları vardı forumda. O zaman için bu doğruydu. Buradan genç oyuncu geldiğinde azmi ve çalışmasının önemini görüyoruz. Kim gelirse gelsin çalışma, azmi ve isteği olmazsa ondan olmuyor olanlar hep bunu yapanlar. Barış Alper, Kerem A., Sacha, Abdülkerim öbür türlü yetenekli olsa da olmuyor oyuncu Yusuf, Halil mesela en belirgin örnekler adamlar çok yetenekli çalışsalar çok başka yerlere gelecekler ama işte.

Daha önce de söyledim; Assignon Rennes'de sadece bu sezon bir süre 11 çıkıp, onda da formayı kaybetmiş. Daha önceki sezonlarda da hiç öyle düzenli 11 tecrübesi zaten yok. 2. ligde falan bile öyle bir ilk 11 tecrübesi yok. 23 yaşına kadar tüm kariyeri bundan ibaret. Neye göre bu kadar ümit besleniyor cidden anlamıyorum ben. Videolarda 2 güzel hareket mi gördünüz yine nedir?
Sırf saçlar rastali ve sacha boey'e benziyor diye hypelanıyor.

Bu arada transferlerden bağımsız Barış'ın bek olarak baya bir süre alacağını düşünüyorum hala. Boey'in 1v1 savunması olmasa da Boey gibi ikili mücadele canavarı olduğu için bol bol bek olarak kullanacaktır hoca.
Bekte daha iyi oynuyor zaten. Tamamen beke evrilmeli, açikta oynadigi maclarin 90%da kötuydu. Sonradan girdigi 3-5 mac haric

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt