Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sağ bek

GFMVV_kXYAAlXOg

Haluk Yürekli: "Dursun Özbek 14 Aralıkta demiş ki sol bek ihtiyacımız var 47-48 gün önce söylemiş eee bunu sorgulayınca Dursun Özbek'i hedef aldı diyorlar öyle saçma iş mi olur."

Buugun de olmayacak o iş. Ben yatar, sizde fazla oyalanmayin gidin yatin

Bekte daha iyi oynuyor zaten. Tamamen beke evrilmeli, açikta oynadigi maclarin 90%da kötuydu. Sonradan girdigi 3-5 mac haric
Hedef maçlarda hücumda değerlendirebiliriz daha çok alan bulacağı için. Ancak kapanan takımlara karşı geriden demarke şekilde gelmesi daha çok tehlike yaratıyor. Ferdi'yi de böyle böyle bek yaptılar. Barış'ın aksine bir boka benzemiyordu o üstelik diğer pozisyonlarda.

Hani çok iyi scout edilmiştir vs çok ucuza alınabilir falan Assignon gibi adamlar onu kısmen anlarım da konuşulan rakamlar da öyle 1-2m değil. Öyle birini alacaksan da önünde net bir sağ bek olmalı ki, onu rotasyonda geliştirirsin, tecrübe katarsın vs...

Scout işini kenara koyarsak kağıt üstünde kariyerine baktığımızda ise yabancı sınırı falan da varken bedava verseler almam ben Galatasaray'a gibi duruyor. Hele bu sezon şampiyonluk yarışında güvenilir şekilde katkı vermesini neye göre bekliyoruz çok garip.

Claus lenste akıyordu Marsilyada da fena değildi de son durumu ne acaba en son Tudor varken özlemiştim

Sol beke Sergio Gomez, Acuna, Rıdvan, Nuno Tavares yahut Tagliafico mu geliyor kiralık.

Clauss'u çok beğenirim

Angelino'nun sağ ayaklı versiyonu gibi

Angelino'yu da çok beğenirdim

Ona göre alın
Clauss ve Angelinho arasında ciddi bir tempo farkı var yalnız. Angelinho'nun bizde olmama sebebi teknik, pozisyon bilgisi falan değil zaten ha oynadığında burada bahsedildiği kadar kötü olduğunu da düşünmüyorum ama Angelinho'nun temposunda sorun yaşadık biz sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt