Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 55.095
- 66.512
- 4.033
Yeni sağ bek
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni sağ bek
![]()
Sacha Boeysuz h.o.Yeni sağ bek
![]()
fena değil gibiOliveiranın göğüsler ne alemde acaba abi
Isyan etme çarpilirsinOf Allahım of of
Hedef maçlarda hücumda değerlendirebiliriz daha çok alan bulacağı için. Ancak kapanan takımlara karşı geriden demarke şekilde gelmesi daha çok tehlike yaratıyor. Ferdi'yi de böyle böyle bek yaptılar. Barış'ın aksine bir boka benzemiyordu o üstelik diğer pozisyonlarda.Bekte daha iyi oynuyor zaten. Tamamen beke evrilmeli, açikta oynadigi maclarin 90%da kötuydu. Sonradan girdigi 3-5 mac haric
bizimkiler space açmış haluk kendini savunuyor![]()
Euro 2024 için kendini saklamaya başlamış şüpheli durum böyle futbolculardan korkarım.Claus lenste akıyordu Marsilyada da fena değildi de son durumu ne acaba en son Tudor varken özlemiştim
Guardiola pek süre vermiyor. Guardiola teçhizatından geçmiş futbolcu... Neyse aklıma angelino geliyorSol beke Sergio Gomez, Acuna, Rıdvan, Nuno Tavares yahut Tagliafico mu geliyor kiralık.
Sergio Gomez asist makinesi uçurur Florya'nın suyu İspanyol teknik bekGuardiola pek süre vermiyor. Guardiola teçhizatından geçmiş futbolcu... Neyse aklıma angelino geliyor![]()
Clauss ve Angelinho arasında ciddi bir tempo farkı var yalnız. Angelinho'nun bizde olmama sebebi teknik, pozisyon bilgisi falan değil zaten ha oynadığında burada bahsedildiği kadar kötü olduğunu da düşünmüyorum ama Angelinho'nun temposunda sorun yaşadık biz sanki.Clauss'u çok beğenirim
Angelino'nun sağ ayaklı versiyonu gibi
Angelino'yu da çok beğenirdim
Ona göre alın