Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ bek, sol bek, sağ kanat alıp transferi noktalayacaz gibi gözükmekte

orta saha almayacamız berkanın dönüşü ile belli oldu, bizimkiler yaza attı os işini

torreira,kaan,dayı,berkan,eyüp şuan için yeterli görünüyor demek ki

Her 3 mesajdan 2 si yollayın şu adamı kakalayın araplara. Benim kızdığım saçma sapan mamalanmış muhabirlerin haberlerine itibar etmeyin gaza gelmeyin, bunların alayı paralı köpek, Ziyechi gödertmek için baskı yaptırmak istiyorlar, çünkü it gibi korkuyorlar, hemde öyle böyle değil.
Benim "yollayın şu adamı kakalayın araplara" şeklinde iki tane mesajımı bul özür dileyeceğim. Aksi takdirde yalancı ve iftiracısın

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu Mertens, Ndombele gidiyor, Muslera şüpheli, Boey gitti, Angelinho gitti, tete de eli kulağında galiba. Kontenjan konusunda sıkıntı yaşamicaz gibi. Bikaç tane ardarda açıklanır gibi geliyor bana, Erden Timura güveniyorum, 1 günde 4 tane mi açıklanmıştı geçen sene 🤔

Boey'in gidişi kesin gibi, gelen haberlere göre Angelinho'nun gidişi de tamamlanmış. Boey ve Angelinho kap birisi bu gün diğeri yarın veya belki ikisi de bu gün gelir herhalde. Tete- Ziyech- Ndombele gidişi konuşuluyor. Boey dışında diğerleri zaten katkı alamadığımız isimler o yüzden gidişlerinin negatif yansıma durumu olmaz burada önemli olan gelecek oyuncular gelecek oyuncular bu sefer parada varken doğru tercihler olursa güç kazanarak çıkarız bu işten. Transferde dikkat etmemiz gerekenler bana göre 24 yaş veya daha genç olmaları ve fizik olarak güçlü oyuncu tercih edilmesi bunlara dikkat etmeliyiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt