- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Site data.mb ama tr verileri için üyelik alman lazım ben twitterda gördüğüm karşılaştırmaları sacha'nın başlığına atmıştım.renktaş şuna boeyide eklesene bir de sitenin ismi nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Site data.mb ama tr verileri için üyelik alman lazım ben twitterda gördüğüm karşılaştırmaları sacha'nın başlığına atmıştım.renktaş şuna boeyide eklesene bir de sitenin ismi nedir
Ekibimizin hayrına nöbeti devralmalıyım komutanımnöbeti conkbayırına çevirmişiniz gene
bakayım ahberdSite data.mb ama tr verileri için üyelik alman lazım ben twitterda gördüğüm karşılaştırmaları sacha'nın başlığına atmıştım.
Ekibimizin hayrına nöbeti devralmalıyım komutanım
peşimi salman için kaç para istiyorsunUlan sen açtın burayı. Tereddutluyum. Kapasan başkası açsa daha hayırlı olabilir
sol bek olayı dogru ,lakin panikten kastım planlama yok bence ki erden baskan ve hocada benzer konusmustu alırsak bir sol bek alırız dediler ama boey ziyech tete bunların gidişi hazırlıksız yakalanmamıza sebeb olduYönetimdeki panik halini nereden sezinledin sevgili Halim? Daha 10 günden fazla var .Yönetimin senin onları panik halinde ilan etmenden haberleri varmı?Hocam günlerdir söylüyoruz omurgaya birşey olmasın gerisi halloluyor.Angelino oynadığında solbekimiz varmiydi solbeksiz oynuyorduk zaten.
Bizimkisi gönül işi. Para geçmez gönlümüze herdaimpeşimi salman için kaç para istiyorsun
Parayı KKM ye yatıracakmışızKimseyi almıyoz mu şimdi