Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1706453738199.webp

Bu dostumuza baya ısındım. Özellikle şu an oynanan Clermont maçının ilk devresini izledikten sonra.

Perez'in bu kadar bariz bir dolandiriciliga teslim olmasina sasirdim. Profesorlerin ben savciyim diye arayan kisilerce dolandirilmasi gibi.

Arda'nin hemen hemen tum maclarini izlemis biri olarak rakip takimlarin, hakemlerin ve medyanin etkisiyle sisirilmis bir neo-Emre Colak gordum sadece. Su anki hali o harcanan paranin yuzde biri etmez, potansiyeli de onda biri etmez.

Solbekten sonra sağbek de lazım şimdi
Hem de yedekleriyle birlikte
Uçaktan indiği gibi maça çıkacak hazır adamlar olmak zorunda ikisi de, ayrıca tartışmasız iyi adamlar olmalı

Acaba Rıdvan,Senaya ve Atal üçlü yapsak atal veya rıdvandan aksayan olursa Senaya iki yerdede oynuyormuş.

Canım assignon istiyor ama senaya daha dehşet duruyor bence senaya gelsin defansı kuvvetli tam bir aygır görüntüsü var
Senaya nın defansif istatiskleri gerçekten çok iyi görünüyor assignonda hücumda iyi gibi hem rotasyon açısından hemde tutmama riskini azaltmak amacıyla maliyetleri az olmak şartıyla 2 değil 3 bek alınabilir mi diye düşünüyorum

Senaya nın defansif istatiskleri gerçekten çok iyi görünüyor assignonda hücumda iyi gibi hem rotasyon açısından hemde tutmama riskini azaltmak amacıyla maliyetleri az olmak şartıyla 2 değil 3 bek alınabilir mi diye düşünüyorum
Yabanccı sınırını nasıl halletcez?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt