Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki Çelik tam UEFA Avrupa Ligi ayarında topçu. Ligde de sırıtmaz ama büyük maçlarda ve CL seviyesinde Boeyin yarattığı farkı ve sağladığı konforu asla sağlayamaz ne fiziksel ne de mental olarak.

Kendisi Dubois ayarında bir oyuncu kısaca daha çok.

Ona göre avantajı da pasaportu ve milli takım için formda olmak zorunda oluşu.

zekinin nesi var anlamadım herif fransa liginde şamp olan takımda banko oynıyıp romaya gitti. genç fransız şekilli saçlı kim varsa beğeniyosunuz ama o ligde kendini ıspatlamış adamı türkish diye istemiyorsunuz. kafanıza kırsam 1 kere
Rıdvan neyse de Zeki'nin yıllık maliyeti tuzlu bence ahbab. Roma'dan 2 civarı alıyor diye biliyorum. Apo'nun Kerem'in 1 aldığı yerde standart bir beke o paraları vermeyiz imho.

Assignon ve Zeki Çelik ne alaka mesela. Farklı profiller belli bir mantık içinde değil. Aynısı Rıdvan-Acuna için geçerli. Ters profiller.

Kadirle dedenin salladığını ümit ediyorum. Rıdvan an meselesi şöyle böyle çok sallamışlıkları var

Bein'de bu amigo yıllardır yorumcuydu ah ah... Geçen muhabirler artık takım muhabiri olmayacak diye karar aldılar. Eski Lig TV'de yorumcusu da muhabiri de öyleydi zaten.

Boey e en çok benzeyen eleman bu arkadaş bunu alalım
20240128_185821.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt