Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek transferini coktan bitirmemiz lazimdi. Angelino’nun gidecegi 1-2 ay once belliydi zaten. Simdi hem sol bek hem sag bek almamiz lazim. Transfer doneminin son gunlerinde istedigin oyuncuyu uygun maliyete getirmek cok zor.

Bir de altyapıda kaleci sıkıntımız var. U19'dan üç kaleci gönderdik kısa zamanda. Ömer Er ve Altay Çobaner bonservisleriyle, Atakan Ordu kiralık olarak gitti. Hâl böyle olunca U19 kategorisindeki tek kaleci Enes Büyük kaldı. A kadrodan Jankat Yılmaz kontenjan oyuncusu olarak oynayabiliyor U20 üç oyuncudan biri olarak. U17'den takviye ile devam edecek sezon muhtemelen.

Biraz düşündüm de sol beke Maxim De Cuyper'i alacaz bence

Bizim scout ekibinin listesinde bayadır

Club Brugge solda Bjorn Meijer diye bi çocuğu oynatmaya başlamış

Elimize bir miktar para geçti, çocuğun sözleşme de 2026'da bitiyormuş

Elimize para geçtiği için fiyatlarda da düşmeyeceklerdir.

yok abi maç bitene kadar net bir şey duymayız görmeyiz.

3 puanı cebe atalım önce i sonra takılırız bunlara.

Ne salak adamlarla uğraşıyoruz yav.

Şu Arap İsmail bizde TD olsa utancımdan ölürdüm ben. Mesela bizim beğenmediğimiz 3 kupalı Hamza Ismail'i tokat manyağı yapar. Sokan hocamın parmağı dahi olamaz bu sahtekâr hacı İsmail.

Icardi 13 gol 5 asist
Kerem 9 gol 6 asist
Zaha 8 gol 3 asist
Mertens 3 gol 5 asist

Hücum hattinda bu adamlarin alternatifi YOK diyebiliriz.

Tete, Ziyech, Baris sol bek veya sag bek oynuyor, Bakambu ve Halil. Bu adamlardan hangisi skor katkisi verecek? En azindan skorer bir Rafa Silva sart. Mertens'in 45 dakikalik üst düzey kondisyonu var diyorduk ama adama hepten muhtac olduk. Sürekli oynamasi gerekiyor. Yerine koyacak adam da yok.

Orta sahada oynayanlar skorer degil. Bekler yama.

3 net takviye yapilmasi zorunlu. 1,5 yildir transfer isteyen bölgeler var.

konu o değil - adamlar net isim verdimi yönetimden aldıkları net bilgiye göre veriyor genelde ya da çok büyük yol katedilmiş şeyi servis ediyorlar.

o yüzden izleniyor zaten.
Belli ki ilk başta listedeki potansiyel oyunculara sağ bek için 3 oyuncu dedi bence daha fazla vardır ama çıkan haberlere göre Assignon, Senaya, Gendrey ilk önce bir kiralık satın alma yoklaması yapmışız bu kabul edilmez muhtemelen dire satış isterler maliyetine ve hocanın da fikrine göre biri alınır. Sol bek Rıdvan olmazsa artık az sayıda yabancı adayda varmış orayı sanırım ucuza kapatma derdindiler Locko falan olacağını hiç sanmıyorum o yüzden. Diğer transferde gideceklere göre şekillenir Rıdvan'ı sola alabilirsek diğer gidecekleri beklemeden bir tane yabancı orta saha yapama şansımız oluyor onu yaparız.

Sol bek olarak kiralık Rıdvan, sağ beke de atletik genç bir yabancı gelir.

Terim'in Panathinaikos'a 2 stoper aldirip Arao'ya dönmesi gibi olmamali bizim transferler.

Sampiyonlar Ligi seviyesinde yönetim ve scout ekibimiz var mi bunu görecegiz. Begenmedigimiz dandik Kopenhag'in bir sistemi var ve büyük takimlara kök söktürebiliyor.

kadroya bakinca biz bu adamlarla iyi gitmisiz diyoruz vallahi okan hoca olmasa net olarak bitmistik.
Yav kadroya bakınca mı.

Murhan kendine gel yav.
İcardi,
Torreira,
Boey,
Kerem,
Barış,
Bizde tutmasa da Angel
Geçen senenin defansif ikilisi Nelsson, Apo,
Zaha,
Ziyech,
Almanyada üst düzey oynamış Demirbay.
Geçen seneyi napolide geçirmiş Ndombele
Hadi bak tete ile bakambuya girmedim bakambu geçen senenin gol yunanistan gol kralı hani.

Sonuç iyi oynatamadık herifleri kadroya baktığımız için bu oluyor zaten.

Senin eksiğin bellidir oyun sistemine göre gidersin elindeki 2-3 alternatiften birini alır gelirsin. Fırsat transferi apayrı bi olay. Eksiğimiz belli ve süre kalmadı vede lig devam ediyor. Benim kızdığım olay bu. Bian önce al dallandırıp budaklandırma, saçma sapan adamlara muhtaç kalma.

Kiralık adam alıp parayı yaza saklamak çok mantıklı ya

Sol beke örneğin Nuno Tavares ya da Sergio Gomez gibi birini rahatlıkla sadece maaşını vererek kiralayabiliriz

Kanat falan da bi dolu adam var büyük takımlarda kadroya giremeyen

Fakat elimize para geçse hemen alırız gibi bir liste tutmalı kulüp hazırda

Transfer işte ne zaman nasıl olacağı belli olmuyor

PSG Mukiele'yi 6 ay kiralar mı acaba bize. Oynamıyor adam. Oynayan adamı devre arası almak zaten çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt