Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.923
- 12.851
- 2.538
Erencan'i Gs kompleksinden aliyoruz demek yerine oyle diyorlar. Yoksa ellerindeki yerli forveti niye gonderdiler?Yerli forvet bakıyoruz demiş İsmail Kartal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erencan'i Gs kompleksinden aliyoruz demek yerine oyle diyorlar. Yoksa ellerindeki yerli forveti niye gonderdiler?Yerli forvet bakıyoruz demiş İsmail Kartal.
Çok büyük oyuncu olacak bu çocukZaniolo Zaha’nın baldızına bastı gibi okudum
Belli ki ilk başta listedeki potansiyel oyunculara sağ bek için 3 oyuncu dedi bence daha fazla vardır ama çıkan haberlere göre Assignon, Senaya, Gendrey ilk önce bir kiralık satın alma yoklaması yapmışız bu kabul edilmez muhtemelen dire satış isterler maliyetine ve hocanın da fikrine göre biri alınır. Sol bek Rıdvan olmazsa artık az sayıda yabancı adayda varmış orayı sanırım ucuza kapatma derdindiler Locko falan olacağını hiç sanmıyorum o yüzden. Diğer transferde gideceklere göre şekillenir Rıdvan'ı sola alabilirsek diğer gidecekleri beklemeden bir tane yabancı orta saha yapama şansımız oluyor onu yaparız.konu o değil - adamlar net isim verdimi yönetimden aldıkları net bilgiye göre veriyor genelde ya da çok büyük yol katedilmiş şeyi servis ediyorlar.
o yüzden izleniyor zaten.
Gayet güzel hamle olur.Bakambu'yu sağ kanat/forvet olarak kullanmalıyız bence
Yav kadroya bakınca mı.kadroya bakinca biz bu adamlarla iyi gitmisiz diyoruz vallahi okan hoca olmasa net olarak bitmistik.
sakin ol rtaşhay romasına da angelinosuna da leipzigine de
bir halt bilmiyorum de geç şerefinle