Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko 16
Szymanski 9
Irfan 8
Tadic 7
Cengiz 7
Batshuayi 5

Osayi 2
Müldür 1
King 1
Djiku 1

Icardi 13
Kerem 9
Zaha 8
Mertens 3
Abdülkerim 3
Ziyech 2
Demirbay 1
Kaan 1
Nelsson 1
Boey 1
Bakambu 1
Oliveira 1
Sanchez 1

Gol atan oyunculara baktigimiz zaman bizde gol atan oyuncu sayisi daha fazla ama adet olarak gerideyiz. Batshuayi ve Cengiz rotasyon oyunculari olarak iyi katki vermis. Bizim en skorer 4.oyuncumuzun 3 golü var.
Bu sene bu olay bir kistas değil. 7-5-4 leri havada ucurdular satılık kuluplere. Yoksa cengiz max 3 gol olurdur. Digerlerinden de 3er tane düş derim. Biraz kulüplerin akli basina gelince düşme korkusu yayilinca bak gorduk 4 haftadır golü yok dzeko ve simanski nin. Hele kondisyonu bitmis tadic in 8 haftadır golü uok bunlarin icinde 7lik 5lik maclarda var. Bu sene bu istatistikler umrumda değil benim. Normal şartlarda dediklerin doğru ama bu ligde geçerli değil suan. Zaten gecerli olsaydi o kadsr istatistik yapan takim en az 6-7 puan fark takardı

İFByi bu aralar dikkat ile izleme fırsatım oldu da Şmanski'yi alsak iyi olurmuş. İFByi oynatan fret değil Şmanski. Sürekli hareket halinde ve topu aldığında çok hızlı düşünüp oynuyor. Habire de ceza sahasında posyon kovalıyor. Geçen fret ve şmanski diyenlere laf ettim ama Şmanskiyi ayırmak gerek. Fret zaten paket oldu ama olmasa bile 10 m edecek adam değil o yaşında. Ama erden ağbi şmanski o parayı eder derken yine haklıymış bravo abi.

İFByi bu aralar dikkat ile izleme fırsatım oldu da Şmanski'yi alsak iyi olurmuş. İFByi oynatan fret değil Şmanski. Sürekli hareket halinde ve topu aldığında çok hızlı düşünüp oynuyor. Habire de ceza sahasında posyon kovalıyor. Geçen fret ve şmanski diyenlere laf ettim ama Şmanskiyi ayırmak gerek. Fret zaten paket oldu ama olmasa bile 10 m edecek adam değil o yaşında. Ama erden ağbi şmanski o parayı eder derken yine haklıymış bravo abi.
Çok maaş verdiler bir de kiralık alabiliyorduk biz, nasip değilmiş. Bizim 2 katımız maaş teklif ettiler.

14+ bonusa almadilar mi? 14e bize gelen adam 2 mac oynamasa carmaga gerilir. Bizim o kadar fahiş verdiğimiz adam zaniolo gibi firsat adami olur. Tsrihimizde bir diagne skandali hariç hep firsat transferlerimiz öyle olmuş

10 veriyorlarsa alsınlar hemen , yani şu adama 10 isteniyorsa ve alınmiyorsa büyük ihanet.
Aralık ayında 15 istiyorlardı o herife. 10 isteseler çokta floryada klip çektiriyordu. Fransada az buçuk bilinen adamın başlangıç fiyatı 15 zaten o yüzen locko'nun bir tık olmamışını 2-3 arasına alıp gelmek gerek. Kısa vadeyi düşünmek için ekonomik durumu iyi bir kulüp değiliz.

Daha ne kadar puan alabiliriz yav. Bizde anormal durum yok anormal durum kafası eğenler, transferlerimize çatlayan laf yetiştirmeye çalışan anadolu kulüpleri. Kimi aidiyetini alanen satarak gösteriyor kimi çaktırmadan.

Türk futbolunun en kirli sezonu yaşanıyor. Normal bir lig yaşanıyor olsa 13 puan falan fark koymuştuk normalde. Oyun olarak eleştirip beğenmesem de kadromuz da oyunumuz da maximum bu kadar olabilirdi.
Maç satanlar senin en iyi oyuncunu sakatlamaya da oynar ki oynadı bunu da gördük. Son maçta barışın ayağı 2 kere kırmızılık müdahaleler yaşadı. Sezon başında en iyi oyuncu diye torreiranın dizi sakatlamaya çalışıldı. Normal değil bu lig.
hoca ve 8-9 kisilik oyuncu grubu eldeki tüm negatif donelere ragmen olaganüstü bir performans gösterip bize cok puan kazandirdilar ama biraz da yönetimin artik olaya el atmasi gerekiyor. okan hoca yerine az bahaneci biri olsa coktan geriye düsmüstük. turap ve dervisoglu'nun ilk 11 basladigi deplasman var yav. sürekli kart görüyoruz, penaltilarimiz verilmiyor. toplar direkten dönüyor vs. bu sezon bir cok sezonun sampiyonluguna bedel, bundan eminim.

Ben yedek forvetin kuzey ülkelerinden pivot özellikleri barındırması taraftarıyım her zaman. Yada olacak Saviola gibi ele avuca sığmayan bir herif olacak girip çıkacak.

Nordsjaelland bu sene ligde net sıçmış durumda bunlar 2 sene sıçıp 1 sene zirveye oynuyor orayı da çözemedim sürekli kadro değiştirmenin zararları gerçi.
Geçici çözüm istiyorsak 2-3 milyon falan bakambudan gelecekse Nygren hamlesine hayır demem. Benim gönlümde 2 senedi yatan aslan Tyukavin de işte her geçen dakika o herifin alınabilme ihtimali daha da düşüyor.
İcardi'nin yokluğunda yerini en iyi doldurabilecek herif bana kalırsa.

Kanat konusunda da bize Achouri lazım. Acımasızca topla kat edecek güçlü kafası hafif kırık herif. 25 yaşına girecek bu saatten sonra heriften Max kazanabilecekleri para 8 milyon euro falan. Kuzey afrika Arapları konusunda dünya tereddüt yaşamakta zaten. Ş.liginde çok üst düzey işler yapmak ki 10 üstüne satsınlar.
Tete'yi okutup buna yönelmemizi isterim yalan yok.
Devre arası 3 tane adam alacaksam bu 3 oyuncu da kuzeyden gelmeli. Takıma katacağımız 2 dinamik herifle ligde nefes aldırmayız.
Uefa falan eyvallah ben hep bir kere daha kazanmamız istiyorum da oturmamış kadroyla 2 kulvarda giderken zor. Seneye ülkede son şişirilen takımda da kaos dönerse ülke futbolunda büyük bir kırılım olur. Avrupayı o saatten sonra düşünürüz.
Yedek santraforda ben 1.95 üstü, güçlü bir adam taraftarıyım. Kanat olayını ise hiç bilmiyorum o konuda bir karar veremiyorum şahsen.

hoca ve 8-9 kisilik oyuncu grubu eldeki tüm negatif donelere ragmen olaganüstü bir performans gösterip bize cok puan kazandirdilar ama biraz da yönetimin artik olaya el atmasi gerekiyor. okan hoca yerine az bahaneci biri olsa coktan geriye düsmüstük. turap ve dervisoglu'nun ilk 11 basladigi deplasman var yav. sürekli kart görüyoruz, penaltilarimiz verilmiyor. toplar direkten dönüyor vs. bu sezon bir cok sezonun sampiyonluguna bedel, bundan eminim.
Aşırı sevsem de Terim hocam olsa basimizda boku yemistik. Direk Kopenhag maci sonrasi yönetimi hedef gosterirdi taraftara falan. Okan cidden çok disiplinli ve akilli bir adam. Helal olsun. Zaten içten yıpratmak istemeleri bu yüzden. Yönetimle hocanin arasi acilsin veya oyuncuların acilsin istiyorlar. Gotleri tutusuyor çünkü hala kemik kadrodan max 4-5 kişi sürekli oynuyor. Biri var oteki yok vs. Kendilerinin bütün kemik kadro sürekli oynadi etti. Biz vites yükseltemedik. Yukseltirsek iclerinden gececegiz de kismet olmadi daha. Ama olacak inşallah su dönemi kazasiz atlatirsak daha net konuşuruz

Bizim 2 katımız maas vermislerdi galiba maas olarak ifb itleri.

1706478702011.webp

Eskiden maliyetler yüksek diyorduk başkan kasa kolaylığı yapsın diyorduk oyuncular Tr de oynamak istemiyor diyorduk. Son güne 5 tane oyuncu indiriyorduk.
Şimdilerde liste bile yok tamamen menajerlerin kuklası olmuşuz..
Boey i 30 a okutmuşsun uçağa bindiği an 3 tane transfer indirmemiz lazımdı.. Hala liste yapılmamış sisteme takıma uygun transfer yapılacağına inanmıyorum. Menajerler kesesini doldurur. Bir iki tane vasatı indirirler.

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırdır hesabın şifresini mi hatirladin? 2017den sonra bugün geri gelmişsin 2 olumsuz post ile 7 yil sonra dönmen ilgimi çekti.

Ne salak adamlarla uğraşıyoruz yav.

Şu Arap İsmail bizde TD olsa utancımdan ölürdüm ben. Mesela bizim beğenmediğimiz 3 kupalı Hamza Ismail'i tokat manyağı yapar. Sokan hocamın parmağı dahi olamaz bu sahtekâr hacı İsmail.

Yapar degil yapti renktas

4. Yildizi kazandigimiz sezon fenerin basinda ismail kartal vardi

Hamza hoca 3 kupayi da alarak tokat manyagi yapti

seneye 12 yabancinin hic biri afrika kupasina gidecek afrikali olmamali. yine oynanacak o lanet turnuva. zaha bu sene fildisi'nde oynanan kupaya gitmediyse seneye hic gitmez. transferi ona göre yapmak gerekiyor. ziyech ve bakambu gidince hücumda alternatifsiz kaldik.

muslera devam
sanchez devam
torreira devam
zaha devam
icardi devam

nelsson 25lik opsiyonu ödeyen olmasa bile en kötü 20ye satariz
tete teklif aliyor 10 kagida satilir
oliveira uzun süreli sözlesmeye sahip ama orta yol bulunabilir, bonservis gelmez
bakambu gönderilir 500-600 bin aliriz
ndombele kira bitimi
ziyech kira bitimi
mertens emekli

cicaldau 1 milyona satilir
dubois 2-2.5 milyon eder
yusuf demir'i 3e falan satariz

zaniolo dönmez muhtemelen, oradan da 22.5 yaz

para olacak da dogru kullanmak gerekiyor. yaz dönemi 7 yabanci birden alma durumu epey sakat geliyor bana. 2 tane adam akilli tutan bek oldu mu en azindan defansimiz oturmus olur, ön tarafa takviye yapariz.

@Veli Baltacı @Umut Işık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt