Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu da yeni çıktı yalan söylüyormuşuz. Aynen yalan söylüyoruz. Stoper ihtiyacın yokken 9.5 milyon € parayı ona yatırmak harika bir planlamaydı ve paramız yoktu. Evet çok güzel hikayeymiş inandık ve ben buna laf ettiğim için yalan söylüyorum.
Olayları çarpıtmada üstüne yok bakıyorum da. O konuda söylediğine bir yorum mu yapmışım yalan mı demişim? Adam açıklama yapmış " Boey bahsedilen paraya satılmayacak(15+5)" diye. Sen bunun üzerine hala burada gelip ısrarla 15'e gitti diye yazıyorsan bu yalan söylemiş olursun yada dezanformasyon yapmış olursun bu kadar basit.

@Hasan Bekir Soylemlerinde haklısın fakat geç kaldığımız bir gerçek maalesef transfer dönemi başlamadan aylardır sol bek ihtiyacımız belliydi transfer dönemi başladığında kimseyi gondermesekte oyuncuyu getirebilirdik fener nasıl yapıyor hatta oynatıyor, boey satışı ise yönetime sürpriz oldu ve hazırlıksız yakalandılar yani bir planlama olsaydı sol bek oyuncusu çoktan gelir oynamayada baslardi
Şimdi süre çok kısıtlı umarım biz yaniliriz lakin 1 maçta puan kaybetsek hickimse gelen 30milyonu hatırlamaz boey neden gitti der

GFAGZpIXwAAEhGQ

sen çok agresif bir renktaş oldun nurullah son günlerde
Hocam bir insana durmadan saçma sapan yerlerde yalan söylüyorsun derlerse insan gerilir.

Yani maaş konusunu herkes bilir kusura bakmayın TR'de herkeste olduğu gibi Galatasaray'da da geç ödeniyor. Algı yapmak için maaş konusunu öne atıp rakiplerin ekmeğine yağ sürüyormuşum.

Ulan benim yapacağım algıdan ne olur? Ben onu 6 ay önce kurulan asrın kadrosunu finanse etmekte zorlandığımızı belirtmek için yazdım. Yoksa banane Ziyech maaşını almış almamış... Benim belirtmeye çalıştığım planlamayı yanlış yaptık diye söylemeye çalışıyorum.

Bu sene bir de CL'ye şampiyon direkt gidecek sanıyordum Avrupa'da takımlar iyi puan kastı diye. O durum seneyeymiş vay efendim bir yalan daha ne alaka abi? Yanlış bilmek ne zamandan beri yalan söylemek oluyor? İnsanlar laflarına dikkat ederse biz de gayet güzel tartışabiliyoruz. Troll tiplerle kendi düşüncelerimi yarıştırma derdinde değilim.

Olayları çarpıtmada üstüne yok bakıyorum da. O konuda söylediğine bir yorum mu yapmışım yalan mı demişim? Adam açıklama yapmış " Boey bahsedilen paraya satılmayacak(15+5)" diye. Sen bunun üzerine hala burada gelip ısrarla 15'e gitti diye yazıyorsan bu yalan söylemiş olursun yada dezanformasyon yapmış olursun bu kadar basit.
Gerçekten saçmalamanın da bir sınırı var. Marcao içinde açıklamalar vardı kaça satın aldılar?

20ler havada uçuşuyordu ne geldi o transferden bize? Hatırladığım kadarıyla doğru düzgün bonusunu bile yazamadılar tepki çekmesin diye. O zaman çıkan haberler doğru çıkınca, Boey'de gitmek için doğal olarak can atınca ben Boey transferinin yine o paralara biteceğini düşünüp söyleyince yalan mı söylemiş oluyorum? Bu nasıl mantık?

@Hasan Bekir Soylemlerinde haklısın fakat geç kaldığımız bir gerçek maalesef transfer dönemi başlamadan aylardır sol bek ihtiyacımız belliydi transfer dönemi başladığında kimseyi gondermesekte oyuncuyu getirebilirdik fener nasıl yapıyor hatta oynatıyor, boey satışı ise yönetime sürpriz oldu ve hazırlıksız yakalandılar yani bir planlama olsaydı sol bek oyuncusu çoktan gelir oynamayada baslardi
Şimdi süre çok kısıtlı umarım biz yaniliriz lakin 1 maçta puan kaybetsek hickimse gelen 30milyonu hatırlamaz boey neden gitti der
Bu eleştiriler normal aynı şekilde düşünmesemde anlayabilirim. Bana göre bir yabancıyı dışarda bırakmak yanlış o yüzden gönderemiyorsan elimizdekinden performans almaya bakmalıyız. Fakat ortada bir açıklama varken ısrarla bunun üzerine yalan yanlış yazmak başka.

4 aydır çalışıyorum. Genel Müdür baskıcı bir tip. Taviz vermedim. Bildiğim yolda devam ettim. Başka müdür aldı üstüme. Şimdi onu darlıyor. Beni de paketleyecek. Cuma göndereceklerdi, işçi kalp krizi geçirip ölünce gündem değişti. Bugüne kaldı..

Gerçekten saçmalamanın da bir sınırı var. Marcao içinde açıklamalar vardı kaça satın aldılar?

20ler havada uçuşuyordu ne geldi o transferden bize? Hatırladığım kadarıyla doğru düzgün bonusunu bile yazamadılar tepki çekmesin diye. O zaman çıkan haberler doğru çıkınca, Boey'de gitmek için doğal olarak can atınca ben Boey transferinin yine o paralara biteceğini düşünüp söyleyince yalan mı söylemiş oluyorum? Bu nasıl mantık?
Marcao konusunda Erden Timur'un yada yetkili birinin açıklamasını göstersene. Öyle bir açıklama yok çünkü. Sen haberle kulüp yetkilisinin açıklamasını aynı mı sanıyorsun? Asıl saçmalayan sensin.

Şu herifi kelepire alacaktık yav çok yanlış işler yaptık yazın. Kadroda olması gereken profilde oyuncular bunlar.

Şu herifi kelepire alacaktık yav çok yanlış işler yaptık yazın. Kadroda olması gereken profilde oyuncular bunlar.

Yunus'tan pek farklı değil sadece daha hızlı ama tekniği de daha kötü. Yunus'ta Liverpool'a karşı asist yapmıştı bu arada Süper ligden gidenler Liverpool'u sevmiş.

Terim olsa şimdiye kdr basın toplantılarında yönetimin içinden geçmişti.

Hoca iyi dayanıyor

Antep maçında olası 1 puan kaybında da hocayı suçlarlar

4 aydır çalışıyorum. Genel Müdür baskıcı bir tip. Taviz vermedim. Bildiğim yolda devam ettim. Başka müdür aldı üstüme. Şimdi onu darlıyor. Beni de paketleyecek. Cuma göndereceklerdi, işçi kalp krizi geçirip ölünce gündem değişti. Bugüne kaldı..

Hakkında hayırlısı olsun, renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt