Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.337
- 30.157
- 1.988
Zeytinli nerde gitti mi? Maçı alirsek çikolata ismarlicam demiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba hızlı oyuncu lazım bize Kaan Dubois gibi bekler ile oynadın mı rakip takım yerleşiyor. Tempo yapmadan gol atmak zor.Ben katılmıyorum bu görüşe bekler ayağı düzgün olduktan sonra o kadar önemli değil lig için.Neden dersen zaten kapanıyor rakip 11 kişi her türlü göbek ataklar önem kazanıyor bekler gelip içeri açılan kanatlara verse yeter.Kaan ve berkan boey ve angelino’dan kötü orta açmadı bence.Devre arası bunlardan çok daha iyi afam bulmak kolay değil gibi geliyor bana…
Devre arası kaandan iyi bek bulabileceğimize şüpheliyim ben…
Geçen maç 2 tane attı ys şimdi şov yapacak bikaç maçbu sene bir maçın tüm bir yarısını doğru set oynadık
kerem a denen kendi kişisel şovunun peşinde koşan topçu olmasa çok daha erken çevirirdik!!!!
sen kimsin ya topuk pasları, fantazi pasları peşinde koşuyorsun
basit oynasana be adam!!!!
Orhanımm Kaan tempoya dayanmıyor ki idare ediyor, ne kadar idare ediyor tartışılır. İnanılmaz ağır bir oyuncu, otobüs çekersin tamam bek oynat ama bizim taktik de asla olmaz.Sağ bek acilen şart. Kaan’ın her maç bu tempoya dayanması imkansız.
bulamayız zaten
2 tane ortasaha acillll
bir 8 bir 10
blas ve pasaliçi ikisini birden çekmemiz lazım
birde solbek!
Bayıldığını söyleyenler var kemalim
blas mı 8 pasalic mi?bulamayız zaten
2 tane ortasaha acillll
bir 8 bir 10
blas ve pasaliçi ikisini birden çekmemiz lazım
birde solbek!
Gardiye şunu atıp sondaki Arab gibi iş bitirici bir 10 numara lazım olduğunu söyleyelim.Bu maç gibi 7-8 tane daha otobüs maçı oynayacağız hızlı bir bek ve attığını sokan bir 10 numara alın yeter fazlasında gözüm yok artık