Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik ama çok atletik olmayan bir sol bek değil miydi bu Tagliafico. Kazımcan'ın kendini belli oranda ispatlamış, üst seviye top oynamış ama düşüşe geçmiş versiyonu gibi. Daha çok yaşlı değil gerçi ama özellikle kaybetmeye alışmış bir takımdan gelmesi sıkıntı olur bence. Birden şampiyonluk yarışında sıfır hatayla oynaması gereken bir takımın zihniyetine adapte olamaz devre arasında gelip.

Not: Aklımda kalanı söyledim. Uzun zamandır hatırlamıyorum izlediğimi. Belki hatırladığım gibi biri değildir.

Bu takıma orta saha lazım hadi solu barış marış idere edebilriz ama sağ bek ve orta saha hatta 10 numara daha onemli ne olur böyle bir hata yapmayalım!

Bu gece gscimbomda ışıklar hiç sönmeyecek
Müspet haberler almamız çok uzak değil gibi gündemin sıcaklığına bakılır ise. Daha evvel tahminde bulunmuş idim, salı-çarşamba yeni transferler belli olabilir minvalinde. Bakalım, neler olacak ahbab

Beklentiyi yüksek tutmayın derim çok son dakika işine kaldı olay

O zaman 10 numaradaki isim daha önemli oluyor. Fark yaratacak bir oyuncu alınmazsa çok kısır kalırız.
Talisca gibi bir sey lazım kaan torreira durumunda aslında tum gereksizleri yollayıp (tete ziyech dombele vs )bunu alip gollerini dizmesini izleyeceksin ama çok paracı bir herif yav

Ertan Süzgün: ''Galatasaray'da yerli sağ bek listesinde Zeki Çelik ilk sırada ancak oyuncuya Avrupa'dan isteyen takımlar var. Kariyerine Avrupa'da devam etme ihtimali yüksek.''
Bizden haber alamıyor pek genelde konuşulanları tekrarlıyor gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt