- 6 Eylül 2014
- 93.306
- 64.211
- 4.608
Mertense göre gencTagilafico 31 yaşındaymış yav. Ben genç sanıyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertense göre gencTagilafico 31 yaşındaymış yav. Ben genç sanıyordum.
Senle aynı tarafta olmak beni üzdü gelmesin vazgeçtim
Blas bizim aradığımız adam değil derim.Madem paraya kıyalım, Assignon-Locko-Blas alıp gelelim. Oyunculardan eminsek tabii.
Müspet haberler almamız çok uzak değil gibi gündemin sıcaklığına bakılır ise. Daha evvel tahminde bulunmuş idim, salı-çarşamba yeni transferler belli olabilir minvalinde. Bakalım, neler olacak ahbabBu gece gscimbomda ışıklar hiç sönmeyecek
Adam güreşçi kardes
Talisca gibi bir sey lazım kaan torreira durumunda aslında tum gereksizleri yollayıp (tete ziyech dombele vs )bunu alip gollerini dizmesini izleyeceksin ama çok paracı bir herif yavO zaman 10 numaradaki isim daha önemli oluyor. Fark yaratacak bir oyuncu alınmazsa çok kısır kalırız.
Bizden haber alamıyor pek genelde konuşulanları tekrarlıyor gibi geliyor.Ertan Süzgün: ''Galatasaray'da yerli sağ bek listesinde Zeki Çelik ilk sırada ancak oyuncuya Avrupa'dan isteyen takımlar var. Kariyerine Avrupa'da devam etme ihtimali yüksek.''