Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zahayı icardinin yanına atsak kerem solda kalsa daha çabuk sonuç alabilirdik sanki bugün

topla geride buluştuğunda çalım atsa bile bi sonuca ulaşmıyor, pasları ortaları çok verimsiz

kendisini cezasahası içinde şut atabileceği pozisyonlarda topla buluşturmalıyız

Dayıyı orda değil mertens yerinde oynatırsan bir şeyler veirr - zira tempo yok, kademe zayıf - özetle defansif şey beklememek lazım.

yediğimiz golde adamı kafa kola alıyormuş nerdeyse ona rağmen vurdu.

aisst faln yapıyor ya arada - hücum oyuncusu olarak oynadığında oluyor onlar.

ama genel olarak bence yeterli değil -rotasyonda durabilir
Ben de öyle diyorum rakip kaleye daha yakın oynamalı çünkü hangi kaleye yakınsa orası için tehdit oluşturuyor. Hoca bunu ne zaman görecek acaba

Clauss haberi Tanzi’ninmiş btw

Ekli dosyalar

• 1706308924147.webp
    1706308924147.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 29
Acuna daha iyi topcu diyenler Arjantin dünya kupasinda ilerlerken hocaya isyan ediyorlardi oynatiyor diye. Baskiya yenik düştü ve sonraki maclarin hepsinda tagliafico oynadi. Yari final ve final maçlarında banko oynadi. Karsisinda osman dembele ve griezman varken 10 ikili mücadelenin 7sini aldi 1.72 boy olmasina rağmen.

Şu futbolu cidden biraz iyi takip edin

zahayı icardinin yanına atsak kerem solda kalsa daha çabuk sonuç alabilirdik sanki bugün

topla geride buluştuğunda çalım atsa bile bi sonuca ulaşmıyor, pasları ortaları çok verimsiz

Kornerleri şaka gibiydi bugün,

Çağo cyp duyumları korkuttu

Rastgele adamlara para verme ihtimali çok yüksek görünüyor

Bence transfer yapmayak paramız cebimizde kalsın

Clauss un zirve yaptıgı donemler hep 3 lude angelino 2 olur niye yapamıyor edemiyor deriz yine.

Acuna mi? Lisbondaki halini karistiriyorsun hala. Aç bir Arjantin haberi dünya kupasi zamani oku bakalım bizim Ömer bayrama isyan etmemiz gibi nasil isyan ediyorlardi adama
Banane kim kime isyan ediyorsa. Ben izlediğim adama bakarım. Tekmeye kafa sokan topçu Acuna. Devre arası alınacak adamın uyum süreci olmaz. Cengaver olması lazım biraz. Onun gibi başka isim çıksın o gelsin diyelim.

Bunu diyebileceğimi hiç tahmin etmezdim ama Halil rakip defansı bozdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt