Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.611
- 9.904
- 2.068
Maçta iki tane flu pozisyon var bende çözemedim.Zaha ile başlayan pozisyonda el beklemiş idik, o pozisyon el değil miydi? Anlamadım çok hızlı geçmişti, maç başlamıştı hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta iki tane flu pozisyon var bende çözemedim.Zaha ile başlayan pozisyonda el beklemiş idik, o pozisyon el değil miydi? Anlamadım çok hızlı geçmişti, maç başlamıştı hemen.
soruma cevap alamadım ama ziyanı yokÖyle soruya böyle cevap diyeyim forum kuralları çerçevesinde![]()
Ben de öyle diyorum rakip kaleye daha yakın oynamalı çünkü hangi kaleye yakınsa orası için tehdit oluşturuyor. Hoca bunu ne zaman görecek acabaDayıyı orda değil mertens yerinde oynatırsan bir şeyler veirr - zira tempo yok, kademe zayıf - özetle defansif şey beklememek lazım.
yediğimiz golde adamı kafa kola alıyormuş nerdeyse ona rağmen vurdu.
aisst faln yapıyor ya arada - hücum oyuncusu olarak oynadığında oluyor onlar.
ama genel olarak bence yeterli değil -rotasyonda durabilir
Yer oynuyor renkttasBarışım ağır çekim koşuyor girişinden 2 dk sonra baktım da şaka gibi.
Davisi alırsak ben
Kornerleri şaka gibiydi bugün,zahayı icardinin yanına atsak kerem solda kalsa daha çabuk sonuç alabilirdik sanki bugün
topla geride buluştuğunda çalım atsa bile bi sonuca ulaşmıyor, pasları ortaları çok verimsiz
kendisini cezasahası içinde şut atabileceği pozisyonlarda topla buluşturmalıyız
Acuna mi? Lisbondaki halini karistiriyorsun hala. Aç bir Arjantin haberi dünya kupasi zamani oku bakalım bizim Ömer bayrama isyan etmemiz gibi nasil isyan ediyorlardi adamaİnada bindirdin izlemediğin bilmediğin oyuncuyu ama neyse.![]()
Banane kim kime isyan ediyorsa. Ben izlediğim adama bakarım. Tekmeye kafa sokan topçu Acuna. Devre arası alınacak adamın uyum süreci olmaz. Cengaver olması lazım biraz. Onun gibi başka isim çıksın o gelsin diyelim.Acuna mi? Lisbondaki halini karistiriyorsun hala. Aç bir Arjantin haberi dünya kupasi zamani oku bakalım bizim Ömer bayrama isyan etmemiz gibi nasil isyan ediyorlardi adama
Bunu diyebileceğimi hiç tahmin etmezdim ama Halil rakip defansı bozdu.zahayı icardinin yanına atsak kerem solda kalsa daha çabuk sonuç alabilirdik sanki bugün
topla geride buluştuğunda çalım atsa bile bi sonuca ulaşmıyor, pasları ortaları çok verimsiz
kendisini cezasahası içinde şut atabileceği pozisyonlarda topla buluşturmalıyız