Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düğmeye bastı, nabız yokladı terimlerinden "durumunu sordu"ya geçmişiz Türk medyasında gelişme var

Avrupa kupasi yeterince para vermiyor diye transferleri 2 subattan sonra yapar bunlar

Gidenler: Tete 7m, Ndombele fesih, Sergio fesih

Gelenler. Genç bek 7m, Kamada 8m, Dubois geri çağırma, Zaniolo geri çağırma (opsiyonu kullanacaklarını düşünmüyorum).

Totalde -8m, Boey de hesaba katılırsa +22m'a kusursuza yakın bir kadro yapılabilirdi.

GFFkCvXXYAAHMse
Vay be.

Dursun'un ilk döneminde forumda çokça kullandığım görsel bu.

Ek olarak @Murat Kara kankim ile stattaki protesto resmimizi de bol bol kullanırdım.

800x420-dursun-ozbek-istifa-edecek-mi-galatasaray-teknik-direktoru-igor-tudor-istifa-etti-mi-...webp

sağ bek
10 numara
8 numara
sol beke barış oynasın.Çocuk geride ileridekinden çok daha iyi.Sola birini alırsak barışı mecbur ileri çekecez ki gerek yok.Barış geride kariyer sezonu oynuyor resmen.
3 mevki yeterli bence

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidenler: Tete 7m, Ndombele fesih, Sergio fesih

Gelenler. Genç bek 7m, Kamada 8m, Dubois geri çağırma, Zaniolo geri çağırma (opsiyonu kullanacaklarını düşünmüyorum).

Totalde -8m, Boey de hesaba katılırsa +22m'a kusursuza yakın bir kadro yapılabilirdi.
Kamada'ya 8 m euro verilmez sene sonu Lazio ile karşılıklı anlaşmazsa boşa çıkıyor ama diğer hepsine katılıyorum.

El Ghazi-Tete yapalım.El Ghazi boşta teteden fazla katkı verir boyu posu da var hem.

Soares,Kenny Tete falan bu önerilen bütün topçuların menajerlik şirketi El Ghazi'yle aynıymış kolay getirirler işte gelsin.

Şu an çoğu medyaya düşen menajer önerilerini sanki GS görüşüyor gibi veriyorlar haberleri. Çarşamba günü beklerden biri gelip Samsun maçına yetişmeliydi diye düşünüyorum bu konuda geç kaldılar onun dışında benimki tamamen hissiyat ben beklerin Assignon ve Rıdvan olacağını düşünüyorum 9 Şubat'a kadar da Mertens bölgesine bir fırsat transferine bakacaklar orada da tahminim Gio Reyna. Assignon- Rıdvan ikilisi doğru olur mu pek emin değilim aslında Okan hocanın sistemine uya tempolu adamlar ikisi de ama bir bek sanki daha defansif özellikli olmalı gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt