Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.560
- 11.412
- 1.838
Pozisyonuyla uyuşan daha iyi bir bek ismi olamazdı.Yeni bekimiz Beknaz Almazbekov.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyonuyla uyuşan daha iyi bir bek ismi olamazdı.Yeni bekimiz Beknaz Almazbekov.
Durumunu sorduk şimdi ilgi mektubu göndereceğiz. Bu arada onu gönderdikten sonra alınan bir oyuncu görmedim de neyse...Yeni hamle= Gs pasalicin durumunu sordu![]()
Vay be.
CL iyi para veriyordu ama son güne kadar bekleyip en önemli mevkiye Ndombele getirdiler.Avrupa kupasi yeterince para vermiyor diye transferleri 2 subattan sonra yapar bunlar
Kamada'ya 8 m euro verilmez sene sonu Lazio ile karşılıklı anlaşmazsa boşa çıkıyor ama diğer hepsine katılıyorum.Gidenler: Tete 7m, Ndombele fesih, Sergio fesih
Gelenler. Genç bek 7m,Kamada 8m, Dubois geri çağırma, Zaniolo geri çağırma (opsiyonu kullanacaklarını düşünmüyorum).
Totalde -8m, Boey de hesaba katılırsa +22m'a kusursuza yakın bir kadro yapılabilirdi.
Bankalar birliğinden çıkıp yeni tesisimizin inşaatı için ayırmış paraları.Dursun, paralara çökmüş olabilir mi?
Braga'lı Ricardo Horta. Mertensimsilerden.Bu kim
o zaman sorun yokBankalar birliğinden çıkıp yeni tesisimizin inşaatı için ayırmış paraları.
senin yüzünden çeyrek finali garanti edemedikAllah korudu da ramosu alamadık her gece buna şükrediyorum.