Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Dubois demeyin daha iyisi var Kaan ve olmuyor görüyorsunuz ki

transfer yapılmayacağı gerçeğiyle yüzleşme zamanı

Pragi mevcut kadroyla zor da olsa eleriz ama son 16da kek takım gelirse üzülürüz transfer yapmadığımız için. Topçu alcaz hemen katkı verip Avrupa'da üst tura cikarticak diye birşey yok da bu dar rotasyonla neden kendimizi zora sokuyoruz bu kadar onu anlamadım. 30m eurodan 1/3 bütçe bile ayiramiyor muyuz yani nedir

Ekli dosyalar

• 20240130_214029.gif
    20240130_214029.gif
    1,2 MB · Görüntüleme: 30
kolpaya bak 1 sağ 1 sol birde hem sağ hem sol oynayan orta bek geliyormuş ...

Futbolcu ve menejere ültimatom ver, ya şimdi gelirsiniz ya da PAF takımla sözleşme sonuna kadar kimseye göndermem diye. Göksel'i saymıyorum bile, "ha oyuncuya verdiği paraları alsınlar(cüzi bir rakam ama 400 küsür gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.)
Sebep?

Çocuk oyuncağı mı bu iş yahu. Oyuncu ve kulüp kiralamış senden adamı ve bir sezon planı yapmış, sende işler ters gitti diye insanlar niye fedakarlık yapsın? Aldığın sol bek’in tutmayacağını, sağ bekinin sezon ortasında satılabileceğini bir zahmet öngörseydin de ikisinin neredeyse tek yedeği olan adamı kiralamasaydın, hadi kiralıyorsun geri çağırma maddesi koysaydın derler adama.

Sachayi boşu boşuna sattık sanırım bizim ölücüler para verip oyuncu almayacak gibi

kulup bırakmazsa nereye geliyor yav şaka mı yapıyon?
Göksel dediğin adam eski kongre üyesi, yönetim ile yakın ilişkileri var. Siyasi durumdan hiç bahsetmiyorum. Galatasaray isterse anında gelir Deboes! Boşuna oraya verilmedi. İlişkisi bozuk bir kulübe oyuncu gönderme yönetim. Keza FB'nin de öyle, gönderdikleri oyuncular uydu takımları hep(Sivas, Karagümrük, Hatay, Rize, Kasımpaşa vs.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt