Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.150
- 101.367
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim reis belki ben geçmişte paylaştıklarından bulabilirimFilmi yüklemem lazım kardeşim ama kaçıncı oldu soruyosun yükleyip yapacam senin için![]()
Sen nasıl ilişki koçu oldun yaw bütün forumu birbirine düşürecen yakında AzizBeyler Dubois demeyin daha iyisi var Kaan ve olmuyor görüyorsunuz ki
ne olmuyor?Beyler Dubois demeyin daha iyisi var Kaan ve olmuyor görüyorsunuz ki
İlla eski günlerime döndürecen beniTeşekkür ederim reis belki ben geçmişte paylaştıklarından bulabilirim![]()
Ben de tam bulmuştum o Gif'i reis yavİlla eski günlerime döndürecen beni![]()
Sebep?Futbolcu ve menejere ültimatom ver, ya şimdi gelirsiniz ya da PAF takımla sözleşme sonuna kadar kimseye göndermem diye. Göksel'i saymıyorum bile, "ha oyuncuya verdiği paraları alsınlar(cüzi bir rakam ama 400 küsür gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.)
Mesleğimle ilgili herhangi bir konuda benimle konuşmuşluğun var mı?Sen nasıl ilişki koçu oldun yaw bütün forumu birbirine düşürecen yakında Aziz
Kaan in performansından memnun musun renkdas ?ne olmuyor?
Göksel dediğin adam eski kongre üyesi, yönetim ile yakın ilişkileri var. Siyasi durumdan hiç bahsetmiyorum. Galatasaray isterse anında gelir Deboes! Boşuna oraya verilmedi. İlişkisi bozuk bir kulübe oyuncu gönderme yönetim. Keza FB'nin de öyle, gönderdikleri oyuncular uydu takımları hep(Sivas, Karagümrük, Hatay, Rize, Kasımpaşa vs.)kulup bırakmazsa nereye geliyor yav şaka mı yapıyon?
GİF programını yükledim artık, yeni bombalara hazırlıklı olBen de tam bulmuştum o Gif'i reis yav
Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv
vardir bir bildigi!olmazmı yüzdük yüzdük, küme düşme potasına geldik CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiwww.gscimbom.com.tr