- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
1-2 farkli sayfadan baktim, 2m euro netin altinda kesinlikle degildir. daha yüksek rakamlar bile yaziyorlar.Net o kadar vermiyorlardir yaw o kadar var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 farkli sayfadan baktim, 2m euro netin altinda kesinlikle degildir. daha yüksek rakamlar bile yaziyorlar.Net o kadar vermiyorlardir yaw o kadar var mi?
BB'den çıkarma vaadi vardıya o yüzden sanırım. Eleştiri olmasın diye.Anlamadigim, Dursun Ozbek'in ciddi rakibi olmayacak, neden secime borcsuz girmek istiyor?
ya öyle bir şey diyon ki hocam - trollüyor msun gece 3 te çıakramıyorumbu adamların futbolculuğunu SORGULAYAMAZSINIZ!!!!
Onu baska parayla yapacaklardi. Boey satilmasa ne olacakti?BB'den çıkarma vaadi vardıya o yüzden sanırım. Eleştiri olmasın diye.
Biraz az oynuyor ama ona ne diyorsun?teteyi eleştirebilirsiniz son derece doğal
eleştirilmeyide hak ediyor
bence sizin abarttığınız kadar kötü topçu değil sadece bir başka sorun var
ama eleştiriyi anlayabiliyorum hiç karşıda çıkmıyorum
ama Türkiye şartlarında zaha ve ziyechi getirmişsin
bu adamların futbolculuğunu SORGULAYAMAZSINIZ!!!!
birader bu adamlar gidince bunların kalitesinde birdaha adam bulamazsınız
kalite herşeydir bu adamlar bu takımın fark yaratanları icardi-torreira gibi
ayriyeten herkes barış gibi über sempatik olmak zorunda değil
benim işcilerim var bazıları şeker gibi ama ustalıkları iyi değil
bi iki tanede ziyech gibi soğuk işcim var ama müthiş ustalar
önemli olan bunları idare etmekdir
sinirlerim zıplıyor şu adamları boş boş harcamanıza!
ulan ziyechi bulmuşun kıllısını arıyorsun nereye bulacaksın bu adamı daha!!!!
ki oynadığında hep farkını koydu sahada !
Masonum nasıl ya kötü maçı yok? Yapma etme be iyi maçı 2-3 tane...
Şimdi Boey'de yok arkasında. Onun zaaflarını nasıl kapatacağız?
8-10 milyon versinler demiyoruz zaten beke. Bek oyuncuları scouting yapmak için çok uygun mevkiler çünkü bekte tecrübe değil hız ve atletizm önemli. 2 aydır 3-4 milyona alabileceğin bir sol bek scouting edemiyorsan büyük sorun var demektir. 8-10 milyon zaten beke verilmez ama takımın sorununu çözecek kaliteli bir 10 numaraya verilir ki böyle bir adam da alınmalı yoksa çok pisman oluruz. Gol noktalarındaki kabızlık bize başarı ve para kaybettirmeye gebe bir durum, önlemini almazlarsa 2-3 milyonun cimriliğini yaparken çok daha büyük paralar kaybederizBoey'in yeri dolmaz renktaş. Bunu kabul etmek lazım öncelikle. Emin olmadığımız birine 8-10m verecek kadar da zengin değiliz. Ama hocaya oynatacak birilerini vermek zorundalar. Mevcut kadroyla bile yaptıkları ortada. Doğru düzgün 2 adam kiralasalar sonuna kadar götürür Okan Buruk.
Biraz az oynuyor ama ona ne diyorsun?
biraz yönetimdeki gizli koalisyonun Metin Öztürk parçasında sıkıntılar oluyor gibime geliyor bazen.BB'den çıkarma vaadi vardıya o yüzden sanırım. Eleştiri olmasın diye.
bu kısım nasıl yönetimin işi yavbu adamı takıma kazandıracaksın
bu kısım nasıl yönetimin işi yav
dediğin şey teknik olay - yönetim hangi aksiyonla takım kazandıracak , evine harem mi kursunlarkimin işi peki?
Normalde onu Florya projesi ile yapacaklardı ama bu faizlerin artması vs. ile locaların 2 yıllık satışı falanda bunun için yapıldı diyorlar. Mecidiyeköy'ün ticari alanların satışı+ locaların parası+ Bence onlar Nelsson'un satışını bekliyordu oradan para ile belki başka bir yerden de para arıyorlardı böyle çıkacaklardı. Boey onlar içinde piyango oldu. Çünkü basın toplantısı olsun Divan açıklamasında olsun oralarda hep BB'den çıkma sinyalini verdi çünkü.Onu baska parayla yapacaklardi. Boey satilmasa ne olacakti?
Ziyech'in sakatligi hafif olsa bugun kendini zorlar oynardı; o yüzden Ziyech'i en az 1 ay unutalım.Zaha Icardi Ziyech
Bunlarla 4 3 3 oynanmaz mi? ( Kerem yok) Yine de iyi bir orta saha daha alinmali