Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günün sonunda ihale başkan ve erdene kalacak ,şampiyonluktan koptugumuz anda ise taraftar ve hocayla baglar kopar
ondan sonra ne yaparsan yap seçimi alamaz
İşte şuda var Okan buruk ciddi anlamda hem iyi hoca hemde cidden Okan buruk şansı diye bi faktör var birazda bence herşeye rağmen fenerin çok önünde top oynuyoruz defans olmasa bile zaha form tuttu bide icsrdi ve ziyechi tete monte etmeyi başarırsak deleriz şu halimizle bile

Yangin cikarmayin la takima destek cikin
Dursun'u
F7ct-GqWsAEFQmn.png

Tete ziyech icardi bu üç isim maksimuma gelirse ne sağ bekin ne solbekin önemi kalmaz aslında bi şekilde götürürüz ligi

Teteyi sağ bekte denemek lazım bi aslında barış gibi bişey çıkabilir belki ondanda

Muslera
Davinson Nelsson Abdulkerim
Tete Kaan Torreira Barış
Ziyech İcardi Zaha

Denenmesi gereken bir kadro bence

İşte şuda var Okan buruk ciddi anlamda hem iyi hoca hemde cidden Okan buruk şansı diye bi faktör var birazda bence herşeye rağmen fenerin çok önünde top oynuyoruz defans olmasa bile zaha form tuttu bide icsrdi ve ziyechi tete monte etmeyi başarırsak deleriz şu halimizle bile
cok zor maalesef kadro ciddi anlamda eksık,sag ve sol bek kör topal gidiyor elbet macların birinde patlayacak ,ortasaha zaten yok
yanı sampiyonluktan kopuldugu anda ne baskan ne erden tribünlere gelemez cünkü mevcut kadro 3 kulvarı kaldıramaz

Tete ziyech icardi bu üç isim maksimuma gelirse ne sağ bekin ne solbekin önemi kalmaz aslında bi şekilde götürürüz ligi
Oyle bir dunya yok sayisal olarak eksigiz beklerde

Ne sag ne sol bek var elimizde, baris da kaan da kendi mevkilerine donmeli. Onlara da yazik ediyoruz hep boyle oynayamayacaklar, bu mal taraftara yem olacak ikisi de

Oyle bir dunya yok sayisal olarak eksigiz beklerde

Ne sag ne sol bek var elimizde, baris da kaan da kendi mevkilerine donmeli. Onlara da yazik ediyoruz hep boyle oynayamayacaklar, bu mal taraftara yem olacak ikisi de
3 lü sisteme dönsek olmazmı acaba 3-4-3 gibi mesela tete sağ barış sol ilerisi ziyech Kerem zaha değişir forvet icsrdi

Erden Timur ve Okan hocaya güveniyorum böyle bi hataya düşmezler salak değil bu adamlar 3 kulvar var bek almadan sezona girmeyiz

ewt bandırma maçında davinsonu sağ bek olarak deneme kararı aldık tostos ağabeyimle, bu sayede yaptığımız tasarrufla GS adasında beleş şarap ikramında bulunacağız bir süre

Galiba ekonomik sıkıntı baya varmış bizde. Sachadan gelen paraları harcamamakta direniyor yönetim. Bencede transferden önemlisi aktüel kadronun moralini yüksek tutmak.

Transfer yapılmaz ise bu takım bir yerde patlayacak cunku
Transfer dedigin ruz ruleti su saatden sonra yav, alabilecegin oyuncular takimlarindan arttan istenmeyen topcular, sen neden istersin ki? Istedigin oyuncular ise pahali ki alamazsin.
Sen yaz doneminde Ziyechlere, Tetelere, Zahalara sevinirken dusunecektin bunlari, artik gecmis olsun. O donem elestirmezken bu donem oturup da elestirmek kusura bakma simariklik.

Takima destek cikmaktan baska care yok. Fenere hediye ettigimiz falan da yok su takima azicik guvenin - 60 puan toplamis oglum ya.

Transfer dedigin ruz ruleti su saatden sonra yav, alabilecegin oyuncular takimlarindan arttan istenmeyen topcular, sen neden istersin ki? Istedigin oyuncular ise pahali ki alamazsin.
Sen yaz doneminde Ziyechlere, Tetelere, Zahalara sevinirken dusunecektin bunlari, artik gecmis olsun. O donem elestirmezken bu donem oturup da elestirmek kusura bakma simariklik.

Takima destek cikmaktan baska care yok. Fenere hediye ettigimiz falan da yok su takima azicik guvenin - 60 puan toplamis oglum ya.
Lan norvecten oynadığımız top güzel mi geliyor anlayamadım. Sen kilit acamiyorsun. Gol atamiyorsun. Kici kırık takımları anca 1 farkla yeniyorsun. Ben mi yaptım transferleri. Ndombeleyi istemedim zaten ben. Zahaya sevindim.

Boeyi gönder angelinhoyu gönder transfer yapma. Ne güzel iş valla

Transfer yapmak için transfer yapmasınlar o başka. Ama angelinhonun gideceği çoktan belliydi napti bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt