Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur transferden sorumlu yonetici degil mi ? Transfer donemi kotu geçerse tabiki eleştirilecek. Gorevini yapmasına izin verilmiyorsa zarar görmemek icin istifa etmeli.
bağımsız karar verebiliyor orsa eyvallah - çıkıp yönetim içi işleri konuşursa yok yere kriz oluşur. İstafa etse kriz oluşur.

Takımın menfaatine olmayan bir şeyi yapmaz - tabiiki eleştiri açıktır - dün geceden beri olanlar eleştiri değil ama.

Zeki kiralık +Dubois geri al bitti gitti, sana bu seneyi idare eder. İkiside kötü oyuncu değil zaten. Parayı çok harcamadan bu işi yaparsın. Sene sonu iki bekede iyi oyuncu rahat bulursun ama sıkışık zamanda hata yaparız. Kaan ve Barışta var. Bana kalsa para harxayacaksak ortasahaya harcardım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1706693910980.webp

???

saracchi baya forma şansı bulmuş çıkış yapabilecek potansiyelde..bence durumu sorulup alınabilir..muslera ve torreiara kesinlikle ona çok yardımcı olur..kesinlikle bunu denerdimm...yabancılıkta çekmez.25 yaşında..

Sergio Oliveira'nın durumu ne bilen var mı - garanti sezonu kapattı mı yoksa mart başında oynmaya ihtimali falan olur mu

Torreira yanında Kaan'dan sonra en uygun profil o duruyor top döndürebildiği için - onda da zaafiyetler çoktu ama.

çünkü dayı 0 kademe
Ndombele yuvarlanmalarda
Berkan dinamo ama kotrarır mı belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt