Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında 11 e oyuncu bulmak kolay iş değil bence... Önceden de planlamaya çalışsan çok zor. Ya yüksek meblağ ödeyeceksin ya da kumar oynayacaksın... Bi ihtimal zaniolo gibi bir fırsat çıkacak. kumar oynayacak durumda değiliz ve bu yüzden alternatif ucuz katkı verebilecek oyunculara yönelmek gerek.
Senaya

---------------------Muslera--------------

Zeki------Davinson-----Abdül------Barış

-----------Torreira---Oliveira-------------

Ziyech---Mertens/Kerem D.----Zaha/Kerem

----------------İcardi-----------------------

Bu kadro bizi sezon sonuna kadar götürür.

Zeki iş yapar da, maaşı bayağı yüksek bildiğim kadarıyla.
Rıdvan'ın ise BAY kadar bile oynayabileceğinden şüpheliyim.
Rıdvan çelimsiz bir topçu fizik olarak güçsüz bizde biraz zor oynar, zeki kendini ispatlamış yaşıda daha 26 imiş, kiralık gelecek zaten, Rıdvana bonservis falan verilmez

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------------------Muslera--------------

Zeki------Davinson-----Abdül------Barış

-----------Torreira---Oliveira-------------

Ziyech---Mertens/Kerem D.----Zaha/Kerem

----------------İcardi-----------------------

Bu kadro bizi sezon sonuna kadar götürür.
Oliveria dönüuormu

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

An itibarı ile Zeki ve Rıdvan'ı indirip ön tarafa sürpriz bir transfer yapacağız gibi gözüküyor. 8 numara ismi hiç geçmiyor. Birkaç saate değişik şeyler konuşabiliriz.

fatih hocayı isterdim tam şu dönemde yönetime canlı yayında nefis ayar verirdi :) eli yagına dolanırdı hepsinin
Terim döneminde transferlerin berbatlığı için Petre, Tamas, Bratu, Lukunku yeterli doneydi. Hadi onu anlamadık, Morutan, Cicaldau dönemlerinin yeterli olması lazım :)

kızdığım kısım o değil - tabii ki eleştiri edilir.

şu haberi gergin süreçteyken vermek ama "idiyot yangın tayfa"nın Start tuşuna basmak gibi bir şey - üstünede "aman topa girmeyelim"
şöyle düşün ndombele sene sonu gidecek ama yangın tayfa yanfın yapmasa 4 sene vecinoya 2 küsür para ödeyecektin bir de bonservisi.

hangisi kötü daha sağlıklı oldu kiralık ndombele mi sakatlıklarla boğusmus vecinoya 2k maaş gömüp 3 sene sözleşmeden bonservisli almak mı?

vecino için yangına sebep olmasalar bu olmayacaktı. vecino transferini saçma sapan savundular o ayrı

An itibarı ile Zeki ve Rıdvan'ı indirip ön tarafa sürpriz bir transfer yapacağız gibi gözüküyor. 8 numara ismi hiç geçmiyor. Birkaç saate değişik şeyler konuşabiliriz.
iki bek yerine 1 Bek + Ortasahay çok daha okeyim bu arada

BAY gerçekten dayanır iki bek pozisyonunda da gerektiğinde , sırıtmaz ayrıca.

bir bakıma adamın defansif ve kademe yönü gelişiyor

şöyle düşün ndombele sene sonu gidecek ama yangın tayfa yanfın yapmasa 4 sene vecinoya 2 küsür para ödeyecektin bir de bonservisi.

hangisi kötü daha sağlıklı oldu kiralık ndombele mi sakatlıklarla boğusmus vecinoya 2k maaş gömüp 3 sene sözleşmeden bonservisli almak mı?

vecino için yangına sebep olmasalar bu olmayacaktı. vecino transferini saçma sapan savundular o ayrı

ndombeleden katkı almış olsak dediğin haklı oldu diyebilirim - genede AYARI çok fena abi. zaten işin sonunda T.D Saracci'nin adamı bırakmadığı açıklandı.

ben gerçekten düşük iq taraftar kitlesini linç moduna sokacak her şeye çok kızıyorum.

rangers rıdan için 6M isityor diye tivitler görüyorum - tiviti atanların yasak mı değil mi emin olamadığımdan paylaşmıyorum - zaten rıdvana 6 milyon diyen bir şeyi ciddiye almayayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt