Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bek oynadığı süree zorlanmaması mümkün değil kaan'ın - bizim ani geri dönüşlere uygun bir yapısı yok.
Şuan alamazsın o riski işte hata payı 0 olan bir yarıştasın. Alacağın adam direk ilk 11 oyuncun olacak o risk bir tarafımızda patlar. 3 misli deme sebebimde transfer döneminin sonunda olduğumuzdan dolayı. Yazın mesela daha sağlıklı scout transferleri yapabiliriz şuan idarelik oyuncu alınmasına ben karşı değilim.17-21 arasi genc topculari scouting edecen, parlamadan alacan. 3 misli ne? Parlamadan normal sartlarda fiyat okadar yüksek degil, oyuncu da potansiyel varsa 2-3-4-5m verebilen kulübüz, vermemiz lazim. Ilerde Boey gibi alip/satis istiyorsan sart bunlar. Her aldigin adam tutacak diye bisey yok tabii, ama iyi scouting ile tutturma sansin daha yüksek.
Kime aldık
Zeki + Dubois devre arası tamamım umarım bir şekilde Dubois'i çözeriz.
Orası öyle 30 milyonluk oyuncu sattın ama yerine alacağın adama ederinden 3 misline alırsan bu taraftar o oyuncuyu o bedel üzerinden yer.Ferhatım şuan bir çok kulüp bizi City gibi görüyor Boey transferi nedeniyle.
baba adamın beyaz içlikli bacakları ile şu fotodaki bir mi -@Can Erden Ndombele orda göbeğini içine çekmiş gibi duruyo reis yav![]()
Cuma buna kesin olarak son vereceğim rahat olalım.yav Ndombeleye burdan bakıyorsun adam aygır gibi duruyor fitimsi.
formayla bakıyorsun yuvarlanıyor sahada - photoshoplanıyor mu ne oluyor anlamıyorum ki.

Renk farkı da vardır reis yavbaba adamın beyaz içlikli bacakları ile şu fotodaki bir mi -
Ndombele ile bir akşam yemeğine nedersin@Can Erden Ndombele orda göbeğini içine çekmiş gibi duruyo reis yav![]()
tüm defans hattı için zaten maçta 10 a yakın uzun geri depar ve defans yerleşimindeki ani trafik zararlı.Sadece Kaan degil Abdulkerim de riskli. Omrunde ilk defa Ocak ayinda 34 mac filan oynadi.
kızıl renk daha gösterir hocam kiloyu falan. var bu işte bir işRenk farkı da vardır reis yav![]()