Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bb parasını zaten yönetim kendi cebinden karşılayıp floryadan geri alacaktı sözde
Kimse böyle bir şey söylemedi, kimse de gelip cebinden ödemez Ali Koç bile yapmadı bunu.

Kendi kendinize hikaye yaratmayın, Florya’nın kendisi başlı başına maliyet zaten, onu Mecidiyeköy’le finanse edeceklerini söylediler, o kadar.

Seçim işini düşünmeye gerek yok Abdurrahim Albayrak'da Dursun Özbek'in listesine katılıyor kendi açıklamıştı Erden Timur'da yönetimde olur.

Eşref Hamamcıoğlu'nun aday çıkacağını sanmam muhalif kesim bile mevcut yönetimin Florya işini bitirene kadar en az 1 dönem daha destek verir.

Seçim formaliteden öteye gitmez eğer büyük skandal işler olursa verilen sözler tutulmamaya başladığı an muhalif kesim tank, top, tüfek ne var ne yok saldırmaya başlar.

Kimse böyle bir şey söylemedi, kimse de gelip cebinden ödemez Ali Koç bile yapmadı bunu.

Kendi kendinize hikaye yaratmayın, Florya’nın kendisi başlı başına maliyet zaten, onu Mecidiyeköy’le finanse edeceklerini söylediler, o kadar.
Kendi kendime birşey uydurduğum yok. Yönetimin gerekirse bu parayı toplayıp anlaşmadan çıkarız dediğini hatırlıyorum hafızam beni yanıltmıyorsa. Boey'den gelen paraya bel bağlamadılar herhalde. Futbolcu satıyorsan o paranın bir kısmıyla transfer yapmak yükümlülüğündesin hocaya ve takıma karşı

Dubois geri gelirse bizim liseli fosiller Erden Timuru topa tutarlar maaşını ödediğiniz kendi futbolcumuzu para ödeyerek geri aldınız diye.

Kendi kendime birşey uydurduğum yok. Yönetimin gerekirse bu parayı toplayıp anlaşmadan çıkarız dediğini hatırlıyorum hafızam beni yanıltmıyorsa. Boey'den gelen paraya bel bağlamadılar herhalde. Futbolcu satıyorsan o paranın bir kısmıyla transfer yapmak yükümlülüğündesin hocaya ve takıma karşı
Göstersene nerede söylediklerini?

2.5 milyarı cebinden tek kalemde ödeyip çıkartacak kimmiş merak ettim.

Öyle bir açıklama yoksa, kendi kendine uyduruyor oluyorsun.

Boey’in parasıyla da mevzunun alakası yok, max aldığımız 5 milyon eurodur şu an o transferden.

Alt yapı konusundan bahsetmişken geçen senenin sonuna doğru bir problem vardı. Marco Pezzaiuoli her hafta bizim stadyumdan fotoğraf atarken bu sene hiç atmıyor. Açıkçası alt yapıda ne oluyor kimse bilmiyor.

40 küsur milyon maaş ödediğin takımı bu senede şampiyon olmasın ne var diye ortada bırakamazsın mevcut durumu klasik her sene yaşanan becerisizlik dönemine yoruyorum birileri gelir.
Galatasaray hiçbir zaman "bu sene de şampiyon olmayalım. ne olacak yani?" diyemez zaten. Öyle bir lüksü yoktur Galatasaray'ın. 10 sene üst üste şampiyon ol, 11. sene yine şampiyon olmak zo-run-da-sın.

Şampiyon olunamayan her sezon faciadır, skandaldır. Şampiyon yapamayan, yapamadığı an gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt