Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız az önce baktım bide taraftar çakmak çaksan alev alıcak transfer diye deliriyor herkez

Kadıköy'de Cengiz + Osayi'yi ezmiş hücumda takımı sırtlamış Barış Alper'i sol bek devam ettirip 1 tane sağ bek çekmek daha faydalı olacaktır.

Dubois + fırsat 10 numara transferi yapalım kapatalım Dubois - Barış - Kaan - Kazımcan idare eder.
Iyi de yedek lazim. Kaan ve BAY as olsa da 2 tane yedek lazim.

Kadıköy'de Cengiz + Osayi'yi ezmiş hücumda takımı sırtlamış Barış Alper'i sol bek devam ettirip 1 tane sağ bek çekmek daha faydalı olacaktır.

Dubois + fırsat 10 numara transferi yapalım kapatalım Dubois - Barış - Kaan - Kazımcan idare eder.
Eğer tasarruf istiyorlarsa en mantıklısı bu

Acaba Reyna ile ciddi ilgilensek bize gelmek yerine yine de Nottingham Forest'a gider miydi.

Gerçi Mendes oyuncusuymuş.

Biz politika faizi +1 üzerinden aldık krediyi, eğer tavan bir seviye yoksa %46 oldu şu an oradaki faiz. Başlangıç seviyesi 14 civarıydı.

Bununla ilgili bir açıklama olmadı ama faiz düşükken mantıklı olsa da yüksekken cepten yiyor duruma geliyorsun.
Nas muhabbetinde millet düşük faizden kredi çekip dolara veya arabaya ya da gayrimenkule aktardı parayı fakat şuan dediğin gibi %46 %47 faizlerden bahsediliyor. Haliyle kredi faizleri de yükseldi, şuan stagflasyon dayız zaten.

Bankalar birliği antlaşmasının bir süresi varsa detayı arastirmadim çıkma niyeti bununla ilgili olabilir. Yeniden mevcut faiz ile yapılandırma halinde mevzu iyice derinleşir kolu bacağı kaptiririz düşüncesi hakim olabilir.

Yav herkez dubois gelsin diyorsa 2 maç sonra Dubois gitsin diye sövecek

Yalnız fırsat 10 numara yerine oliveira tarzı ara pas çıkaracak adam alsak daha iyi olur ben bu oyuncularla 10 numara transferinin gereksiz olduğunu düşünüyorum bari ara paslarla ani kontralarla işi bitirelim

Muslera
Aurier Davinson Apo S.Gomez
Torreira Kaan
Barış Mertens Zaha
Icardi
odatv_image_102__a2626529d6a847.jpg

Yaw beyler, kimse mukemmel degil mesela ben de cogu zaman devrik cumle kuruyorum ama Allah icin ozel isimleri yumusatmayin, de ve da baglaclarini te ta yapmayin 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt