Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.157
- 25.571
- 2.598
10 numaraaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyonda baya boş adamları var ama ana oyuncuları iyi. Kazım-Turap'a karşı Ferdi,Osayi,Östervolde, Müldür var mesela. Barış ve Kaan'la nereye kadar idare edeceğiz bakalım. Barış bek olunca sağ açıkta Tete'nin oynaması da kötü oluyor20 yıldır cl gelirleri yok derken, bu kadar imkansızlıkta bile hayvan gibi para harcadılar demek istemiştim. anlamamışsın demeyeceğim, sen zeki adamsın, ben kendimi anlatamamışım. özür.
bizim kazım ve turap örneğini zaten eksejere olsun diye verdim. demek istediğim onlarda da x mevkiinde y adam var. ama sadece var.
Çerezlerini silYahu arkadaş sayfa yeniliyorum, saçma sapan çıplak kadın reklamları çıkıyor, ortamda sağda solda ayıp oluyor. Aile ortamında bakamicaz mı foruma
Maaşı yatmıştırTam yönetim yancısı, başkan bonservisli transfer istemiyor haberine karşılık fırsat olursa bonservisli 10 numara alınacak diyor tabiki fırsat olmayacak tamamen başkana yönelik eleştiri algısını değiştirmek amaç.
antep fıstıklarını falan tek tek silsin mi adam ne yapsın?Çerezlerini sil
O kokuyu aldın mı kokuyu?Saat 12de tarafımca yeni nöbet açılacaktır
Heyecan verici bir postSaat 12de tarafımca yeni nöbet açılacaktır
Gecmis Google aramalarini silYahu arkadaş sayfa yeniliyorum, saçma sapan çıplak kadın reklamları çıkıyor, ortamda sağda solda ayıp oluyor. Aile ortamında bakamicaz mı foruma
Ndombeleyi 7ye bıraksalar ?Bu arada reynadan buyuk firsatmı var