- 17 Ağustos 2009
- 42.038
- 30.493
- 3.448
Senin görüşün tek tük gibi sanki.Senin gibi tek tük numuneler çıkar elbet.genele bakmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin görüşün tek tük gibi sanki.Senin gibi tek tük numuneler çıkar elbet.genele bakmak lazım.
Knk sende bi eksiklik hissediyomusun forumda :dBu taraftarı memnun etmek imkansız şaka gibi yeminle
neresi hocam
Evet, niye özledin mi?Knk sende bi eksiklik hissediyomusun forumda :d
Görürüz gelsin oynasın bakalim.koskoca Galatasaray adam alamıyor 4 aylığına opsiyonsuz kiralıyor birde bunu savunuyosun.gustavo transferine benzedi..Senin görüşün tek tük gibi sanki.
Potansiyel isimlere yüksek fiyat çekiliyorsa yapacak bir şey yok. Bir Diagne kazığı daha görmek istemez kimse.Görürüz gelsin oynasın bakalim.koskoca Galatasaray adam alamıyor 4 aylığına opsiyonsuz kiralıyor birde bunu savunuyosun.gustavo transferine benzedi..
Sportif Direktör kimse onu alalım, transfer şefi yapalım.Assingnon da tutarsa rennesi komple satın almak lazım. Maden bulmuş gibi çıkmayız artık
Orası doğru ama yönetim de önce aç bırakıp son gün kuru ekmek soğana razı hale getiriyor.Bu taraftarı memnun etmek imkansız şaka gibi yeminle
Euro 24 var piyasa yine sisecekHadi ya öyle miymiş. Ben sevindim mesela. Yüksek bonservis bedelli transfer yapılmaması olumlu. Yazın eli güçlü olacak kulübün.
Yok lan mumkunse uzatalim sureyiEvet, niye özledin mi?