- 1 Şubat 2009
- 24.793
- 24.954
- 3.048
Sol bekimiz var zaten; Barış Alper. Kanatlarda oynadığından daha etkili oynuyor bekte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel bir done olmuş, teşekkürler
Uyurken transfer yapacaksanız yapmayın abi
Sinirden geri uyuyamiyorum
sol bekte adeta robben bug’u gibiSol bekimiz var zaten; Barış Alper. Kanatlarda oynadığından daha etkili oynuyor bekte.
Bulk döneminde misinizEvet beyler. Hareketli saatlere girmis bulunuyoruz. Bugun ve yarin hic uyumayin. Ben sizin yerinizede uyurum
Hayırlı perşembelerTüm insanlıgın perşembe gününü kutlarım günaydın
Hayir efenimBulk döneminde misiniz
Hayırlı definasyonlarHayir efenim
Son dönemde her konuda ilk haber alan bu adam farkettim de. Kadro konusunda da aynı kim ilk 11de kim değil net yazıyor. Muhbiri kim acaba belli içerden tanıdığı varBu kaya iyi haber kovalıyor yalnız. Yakınlarına bile ulaşmış
Angelino ne yapti?Angelino’nun giderken ki hal ve hareketlerini görünce iyiki şans vermemişiz yollamışız dedirtti. Bu yoklukta bile… kişilik olayına daha dikkatli yaklaşalım, böyle karaktersiz herifler formamızı giymesin yav zoruma gidiyor
Definasyon yapmaya calisiyorum ama olmazsa da cok da yapraamda, bak silkimde demiyorum yapraamdaHayırlı definasyonlar