Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.126
- 4.853
- 1.168
Anladık birileri oyuncunun elinden tutup getirmediği müddetçe transfer yapamıyorlar. Gardi filan alın oyuncu getirdim demedikçe transferi filan unutun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol vuruşunu öğretecek birine ihtiyacı var. Her topa abanıyor, dan dun vuruyor. Yavaş ayak içi plase yapacaksın bukadar basitBarış Alperin bir psikologa ihtiyacı var
ciddiyim bu adamın net bir paikologa ihtiyacı var!
Hayır olmaz zaniolo max ne olduysa barışta o olur. Bak zaniolo gitti aston villa'ya canını okudular o ligde, zaniolo hem daha güçlü hem daha süratli bir isimdi barışın olabileceği en son adam zaniolo, olurda steroid falan alırsa adama traore ötesi olmaz. Bir şey olursa yunustan olur sadece.Su baris kafayi biraz calistirabilse inanilmaz furbolcu olur. Ama acayip iq eksikligi gösteriyor bazi pozisyonlarda.
SAĞ BEKİlk transfer orta saha olmalı bu takıma
Kafayi calistirabilse diye yazdim bi zahmet dogru okuyunuz.Hayır olmaz zaniolo max ne olduysa barışta o olur. Bak zaniolo gitti aston villa'ya canını okudular o ligde, zaniolo hem daha güçlü hem daha süratli bir isimdi barışın olabileceği en son adam zaniolo, olurda steroid falan alırsa adama traore ötesi olmaz. Bir şey olursa yunustan olur sadece.
O da net bir bitirici değil. İcardi kaç kere böyle tıkanmış maçlarda cendereden çıkardı bizi. Mertens emekli topçu kıvamında artık ama sezonun yükünü adama yüklüyoruzkerem a.'da bu tarz maçları çözüyordu
Ben de calıştırabilirse bile max onun olabileceğini söylüyorum hocam zaten, barışın zeki hali zaniolo o genetikle o vucut ile olabilecegi o. En fazla vucudu gelişir o kadar.Kafayi calisrirabilse diye yazdim bi zahmet dogru okuyunuz.
Gol vuruşunu öğretecek birine ihtiyacı var. Her topa abanıyor, dan dun vuruyor. Yavaş ayak içi plase yapacaksın bukadar basit