Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.506
- 13.726
- 1.998
Katılmıyorum malesef. Bizim en 4 iyi oyuncuya bir tane de mertens kadar iyi oyuncuya ihtiyacımız varİyi oyuncuya ihtiyacımız yok yav. Tek özelliği dripling yapan 2 adam lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum malesef. Bizim en 4 iyi oyuncuya bir tane de mertens kadar iyi oyuncuya ihtiyacımız varİyi oyuncuya ihtiyacımız yok yav. Tek özelliği dripling yapan 2 adam lazım.
Alakasi yok yav. Bi ton pozisyona giriyor hizli fizik iyi. Zaniolo gercekten belini ceviremiyor bazen ama o barista yok. Sorunu son hamleyi yapamiyor oda iq sorunu.Ben de calıştırabilirse bile max onun olabileceğini söylüyorum hocam zaten, barışın zeki hali zaniolo o genetikle o vucut ile olabilecegi o. En fazla vucudu gelişir o kadar.
Scout ekibi çok iyi sportif direktöre gerek yok diyenlerin tablosu
Üstat bizim ihtiyacımız olan profil bir tane barışın olucak ama bir tane de böyle atalantada ki lookman gibi mi diyeyim bizdeki eski prime bruma veya rodriges mi diyeyim öyle de bir adama ihtiyacımız var, barış tipik güreşci, mesala barışın kıvrak bir stepover çalımı ile bir adamı geçmesinin mümkünatı yok. Gol vuruşuna yukarıda psikolog falan önermişler şaka gibi herifin genlerinde o özellik yok barış sabaha kadar topa vursa o özellik düzelmez sabri de kerem de düzelmeyen şey barışta mı düzelecek. Barışı böyle kabul ediyorum ben, ama bir tane de siyahi kanat oyuncusuna gerçekten ihtiyacımız varAlakasi yok yav. Bi ton pozisyona giriyor hizli fizik iyi. Zaniolo gercekten belini ceviremiyor bazen ama o barista yok. Sorunu son hamleyi yapamiyor oda iq sorunu.
Fırsat kovaliyorlsrmis. Fırsatı rakibine verdin senYahu eksik bölgeler 2-3 aydır belli, transfer yapacak para da var. Niye zora girene kadar transfer yapmıyorsunuz abi ? Amatör musunuz?
Geçen dönem 6 oyuncu aldık ikisi jelert ve sallai. Aldıkları oyuncu kötü çıkıyor mevzu buMuslera Günay
Transfer Sallai
Sanchez Abdülkerim Kaan Transfer
Jakobs Transfer
Torreira Sara Transfer Berkan Kerem
Baris Yunus Transfer Transfer
Mertens Transfer
Osimhen Batshuayi
Jelert-Nelsson-Ziyech-Yusuf-Icardi