Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Mika'dan emin olsam 30 verin derim de tutmazsa fena avuçlarız
Gouri de çok cılız geldi. Trde topa değil vücuda girişildiginden çok zorlanır gibi

Aşağı yukarı burada herkes yazıyor zaten aceleye gerek yok yani Şubat'ta fırsat transferi kovalarız. Eylül'de topal bıraktığın kadroyu senin ilk transfer haftasında tamamlaman lazım oyuna giren oyunculara bakın ya da maçı bitirdiğimiz 11'e bakın bunların hepsi utanç, mevcut yönetim buradan taşlanarak gider işin sonunda.

Kulübemiz o kadar berbat ki maçı çevirmek için Jelert ve Yusufu alıyoruz oyuna şaka gibi yav

bu takıma acilen hava hakimiyeti olan iyi bir stoper lazım

Ben de calıştırabilirse bile max onun olabileceğini söylüyorum hocam zaten, barışın zeki hali zaniolo o genetikle o vucut ile olabilecegi o. En fazla vucudu gelişir o kadar.
Alakasi yok yav. Bi ton pozisyona giriyor hizli fizik iyi. Zaniolo gercekten belini ceviremiyor bazen ama o barista yok. Sorunu son hamleyi yapamiyor oda iq sorunu.

Levent (tuzemen) ustad transfer yanginini baslatmis 👏👏

Bu arada herşeye eyvallah ama ilk yarı verilmeyen penaltı maçın kaderini belirledi yönetim ortalığı ayağa kaldırması lazım gerçi kim yapacaksa o ayrı mevzu

Sallai,jelert alın size asker topçu. Büyük takımın büyük topçusu olur. 5 pozisyon üst üste kaçırmaz, kale ağzından goller kaöırmaz ardarda

Muslera Günay
Transfer Sallai
Sanchez Abdülkerim Kaan Transfer
Jakobs Transfer
Torreira Sara Transfer Berkan Kerem
Baris Yunus Transfer Transfer
Mertens Transfer
Osimhen Batshuayi

Jelert-Nelsson-Ziyech-Yusuf-Icardi

Alakasi yok yav. Bi ton pozisyona giriyor hizli fizik iyi. Zaniolo gercekten belini ceviremiyor bazen ama o barista yok. Sorunu son hamleyi yapamiyor oda iq sorunu.
Üstat bizim ihtiyacımız olan profil bir tane barışın olucak ama bir tane de böyle atalantada ki lookman gibi mi diyeyim bizdeki eski prime bruma veya rodriges mi diyeyim öyle de bir adama ihtiyacımız var, barış tipik güreşci, mesala barışın kıvrak bir stepover çalımı ile bir adamı geçmesinin mümkünatı yok. Gol vuruşuna yukarıda psikolog falan önermişler şaka gibi herifin genlerinde o özellik yok barış sabaha kadar topa vursa o özellik düzelmez sabri de kerem de düzelmeyen şey barışta mı düzelecek. Barışı böyle kabul ediyorum ben, ama bir tane de siyahi kanat oyuncusuna gerçekten ihtiyacımız var

Kodumun cirkefi, algi yapa yapa istedigini aldi en son.

kerem'i gönderin bari eyüpten melih kabasakal'ı falan alın yav

Muslera Günay
Transfer Sallai
Sanchez Abdülkerim Kaan Transfer
Jakobs Transfer
Torreira Sara Transfer Berkan Kerem
Baris Yunus Transfer Transfer
Mertens Transfer
Osimhen Batshuayi

Jelert-Nelsson-Ziyech-Yusuf-Icardi
Geçen dönem 6 oyuncu aldık ikisi jelert ve sallai. Aldıkları oyuncu kötü çıkıyor mevzu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt