Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11 sağ bek kim
Barış alperim yedeği kim
Yunusun yedeği kim
Mertens yedeği kim
Saranın veya torreira yedeği kim
Sanchez yedeği kim
Abdulkerim yedeği kim
Jakobs yedeği kim

Böyle takım mı kurulur? Fenerde 20 tane topçu var biz 12-13 kişi ile oynuyoruz neden?

Su baris kafayi biraz calistirabilse inanilmaz furbolcu olur. Ama acayip iq eksikligi gösteriyor bazi pozisyonlarda.
Hayır olmaz zaniolo max ne olduysa barışta o olur. Bak zaniolo gitti aston villa'ya canını okudular o ligde, zaniolo hem daha güçlü hem daha süratli bir isimdi barışın olabileceği en son adam zaniolo, olurda steroid falan alırsa adama traore ötesi olmaz. Bir şey olursa yunustan olur sadece.

Hayır olmaz zaniolo max ne olduysa barışta o olur. Bak zaniolo gitti aston villa'ya canını okudular o ligde, zaniolo hem daha güçlü hem daha süratli bir isimdi barışın olabileceği en son adam zaniolo, olurda steroid falan alırsa adama traore ötesi olmaz. Bir şey olursa yunustan olur sadece.
Kafayi calistirabilse diye yazdim bi zahmet dogru okuyunuz.

Son düzenleme:
Biz bunu nasıl başarıyoruz? Her yıl takımın belirli bir oyuncusu öne çıkıyor, ancak diğer oyuncular, yani yedekler, ilk 11'e kıyasla vasat kaliyor. Ben her zaman söylüyorum: asla sadece rotasyon veya yedek kulübesi için oyuncu alınmaz. Direkt olarak ilk 11'de oynayabilecek bir oyuncu transfer edeceksin ve daha önce ilk 11'de olan futbolcun yedeğe düşecek. Ancak bu sekilde güclü bir kadron olusur.Demirbay gibilerini sözde kadro genisligi icin aliyoruz sonuc ortada degil mi? Hic bir faydalari olmuyor.

Yapmayın istemez

Valla yapmayın

Terk edin kulübü

Anahtarları emanet edin Erden Timur'a

Geçen seneden beri sara alınmışken bir orta saha daha lazım derken 12 kişi mi oynayacağız diyen sevgili hocamız ve onu destekleyenler aynen böyle devam edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt