Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim hoca yerli oyuncuya mesafelerdir,kim ikna ettiyse o adami tebrik etmek lazım futboldan anliyor

Ben AL hedefi için takviye yapıyoruz sanıyorum ilk 11 için. Lig için 2 3 rotasyona adam yeterli abi. Bu adamlarla bu ligi bu avantajla alamıyorsak tükanı kapatalım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece lig için mücadele versek haklısın ama Tff hakemler ve rakiplere yatıp bizlere karşı canavarlaşan rakiplere karşı da mücadele ediyoruz.

Sadece lig için mücadele versek haklısın ama Tff hakemler ve rakiplere yatıp bizlere karşı canavarlaşan rakiplere karşı da mücadele ediyoruz.
İlk 11 e fener yapsın 5 takviye onlara lazım bizim radikal değişikliğe ihtiyacımız yok bu takımı daha da geriye götürüp abuk subuk mali yükler altına da sokabilir, bu yaz transferini de bozabilir. Sen kimi getirsen getir bu sorunlar yine bitmez. Daha dikkatli olcan yeter sen hataya ajax dep kadrosu ile gidersen olmaz o iş. 2 dos kaan sağ bekte de hataya gitmezsin.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bunu kabul etmiyorum. istedigi kadar yirtinsin hakemler. sen önüne geleni atabiliyorsan kimse golünü saymazlik yapmaz. suc bizim tamamen. hatay gibi kadroyu yeneceksin. bizim takim havaya girdi. bir cok mactada kabul edelim sans yanimizdaydi. ha milimlik ofsayt olur olmaz saymazlik yaparsa sasirmam. barisin net 3 pozisyonu var, osimhen ofsayta cok takilmasaydi, rahat alirdik. sucu fener gibi hakemlere degil kendimizde bulmaliyiz.

Makatze ,gouri ,correa bunlarla kutucuyu aynı tarz gibi değerlendirmek tam fenerli futbol bilgisi seviyesi

bi bok olmayacağını bildiği için mesafeli.

Kutucu alt yapıdan kurtarıyor. alınan yerlilerin çoğunun da alt yapısı yurtdışı.
1737445298290.webp

fatih hocama seni sikayet ediyorum.

sen aylardır bu şekilde konuşuyon da baya garip

abdülkerim berkan yunus kerem kaan barış hatta yetersiz olmasına rağmen metehan

ne mesafeymiş yaw
Yaz döneminden beri öyle konuşuyorum abicim ben yerli oyuncuya mesafeli olmasa oguz aydını o fırsatta aldirirdi sonra kerem gittikten sonrada sallaiye okadar para gomdurmezdi hem kontenjan gitmezdi hemde yerli oyuncu olurdu ,devre arasida yine yerli oyuncular sorulunca istemiyorum tarzı konuştu durdu ,evet yerli oyuncuya mesafeli verim alıyor ama bu kutucu transferini adım gibi eminim kulüp içinden bir yönetici bastırdı

Devre arası transfer dönemini iyi geçirmeliyiz.

Bunu başarabilirsek, hali hazırda 6p +2 averaj önde olduğumuz Fb'in içinden geçmeye devam ederiz.

Bunun için de sadece Kutucu değil, orta saha, hücumcu all-rounder, sağ bek ve stoper de şart.
Nelson kalırsa stoper şart değil, stoper alınacaksa da sol stoper alınmalıydı apo yerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt